replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年5月8日星期日

Kan een Breitling echt je leven redden?

Dat is niet een vraag die ik nagedacht veel, omdat de enige horloge die ik ken die ooit een leven gered was degene gezien in James Bond-films. Maar Breitling's "Emergency" horloges zijn echt ontworpen om het leven spaarders zijn, vooral als je een vlieger.

Breitling is al lang bekend als het horloge maker voor de luchtvaartindustrie, dus het geen verrassing moeten zijn dat ze waren de eersten die een uurwerk dat een noodsituatie luchtvaart noodsignaal kunnen uitzenden uitvinden. Wanneer twee Britse helikopterpiloten, Steve Brooks en Hugh Quentin-Smith, hun helikopter neergestort in Antarctica, werden ze gevonden en door het activeren van de Emergency zenders op hun Breitling horloges in veiligheid gebracht.Dankzij hun horloges, waren ze in staat om een ​​Chileens vliegtuig bereiken en werden gered.

De Breitling Emergency is een van de meest recente toevoegingen aan de Breitling horloge bedrijf. De 534 editie bevat een micro-zender, waarbij wordt voorgeprogrammeerd om te zenden op de nood frequentie 121,5 MHz. Geactiveerd door het losdraaien van de beschermkap en verlenging van de antenne, signaal knippert de zender binnen een bereik van 100 mijl. Het werkt met behulp van een aparte set van batterijen, die niet afhankelijk is van de batterij van het horloge.

Naast de civiele versie, Breitling Noodsituatie ook een horloge voor militaire doeleinden, die een signaal op de 243 MHz uitzendt. Beide modellen werken op een quartz chronograaf, met een titanium geval helder koraal buitenlijn en professionele titanium armband. De ronde kast is dikker dan de meeste, met een gewicht van 84,6 gram, en de analoge wijzerplaat is voorzien van een digitale gedeelte dat spoor kan houden van een andere tijdzone en worden gebruikt als een alarm of timer. Daarnaast is de Emergency beschikt glare-proof glas op een saffier kristal, een stopwatch en een dag / datum kalender.

Niet bedoeld voor de zwakkeren van hart, een "volledig beladen" Breitling Emergency kan kosten maar liefst $ 55.000.


Bekijk meer replica Zwitserse en bell & ross tourbillon / others horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex