replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年5月24日星期二

Understanding Power Reserve

In horloge jargon, praten we vaak over de gangreserve, soms in Zwitserse horloges als Reserve de Marche genoemd. In wezen, gangreserve geeft aan hoe lang een mechanisch horloge kan lopen bij volledige opwinding. Iedere mechanische horloge beschikt over een bepaalde hoeveelheid stroom uit voordat hoeft te worden gewikkeld. O
Om een ​​horloge van stroom, wordt een veer strak gewikkeld en vervolgens geplaatst in een cilinder of vat. Hier wordt de energie wordt opgeslagen. De veer geeft zijn spanning op een consistente manier, het aanbieden van een constante energie om het horloge van stroom in een regelmatig tempo. De hoeveelheid stroom een ​​horloge wordt bepaald door vele factoren, waaronder het aantal vaten en veren.
Gangreserve kan verschillen van horloge te kijken, afhankelijk van wanneer de mechanische horloge handmatig wordt gewikkeld (één van de drager moet zichzelf wind) of een automatische horloge (waarin de rotor van het horloge automatisch slingert tijdens het gebruik). De norm voor een automatisch horloge is meestal 36-42 uur, terwijl een handleiding wind horloge kan worden uitgerust met voldoende vermogensreserve om de laatste weken.
Vaak wordt het bedrag van de macht in het horloge aangegeven op de wijzerplaat, zodat de gebruiker kan zien wanneer het horloge opwinden nodig heeft. Deze indicatie kan worden weergegeven op verschillende manieren. Onder hen: gewelfd subdials met een hand te wijzen op een indicator van het resterende vermogen. Dit wordt soms ook bereikt door een kleurenpalet, zoals een boog die blauw weergegeven maar langzaam wordt rood als de stroom uitvalt. Sommige merken bieden een + of - teken met een hand voor het eerst te wijzen op het plus-teken wanneer gewikkeld en langzaam naar het minteken als de stroom afneemt. Er zijn ook lineaire aanduidingen op sommige horloges. Bekijk meer kopie rolex en breitling skyland avenger horloges

2016年5月18日星期三

Pierre Petit Heren P-804C Serie Le Mans Automatische roestvrij-staal Sunray Wijzerplaat

Pierre Petit Heren P-804C Serie Le Mans Automatische roestvrij-staal Sunray Wijzerplaat Sturhling Uniek - Zoek een blik op Voor elke oefening Het horloge heeft een lange weg waar atletiek en andere activiteiten betreft komen. Today's uurwerken bieden robuustheid in aanvulling op het uitvoeren en praal, en de Sturhling eerste model is de belangrijkste van zijn video game. Vier Ideeën voor de aankoop van een low-cost Luxe Observeer Met een down economie aankomt kans, en de tijd is op geen enkele wijze meer geweest om een ​​prijsverlaging luxe horloge te kopen. Stel alleen, het is een koper-industrie die er zijn, zoals verkopers en re-verkopers bereid zijn om veel meer te krijgen doen om hun kostbare inventaris gaan uit van houden planken. Maar voordat je stuiteren in de prijsverlaging check out sector met de twee tenen, is het essentieel om een ​​paar dingen te herkennen initiaal. Lees via meer hier vermeld ... Pierre Petit Mannen P-804C Serie Le Mans Automatische roestvrij-staal Sunray Dial Kijk de extra voordelen van de aankoop van een Gebruikt Horloge Dit bericht gaat over waarom het een goed idee om een ​​gebruikte blik op te kopen. Gerenoveerde horloges zijn een bijzondere optie. Pierre Petit Heren P-804C Serie Le Mans Automatische roestvrij-staal Sunray Wijzerplaat Bekijk meer Rolex horloges en breitling chronomat evolution horloges

2016年5月8日星期日

Kan een Breitling echt je leven redden?

Dat is niet een vraag die ik nagedacht veel, omdat de enige horloge die ik ken die ooit een leven gered was degene gezien in James Bond-films. Maar Breitling's "Emergency" horloges zijn echt ontworpen om het leven spaarders zijn, vooral als je een vlieger.

Breitling is al lang bekend als het horloge maker voor de luchtvaartindustrie, dus het geen verrassing moeten zijn dat ze waren de eersten die een uurwerk dat een noodsituatie luchtvaart noodsignaal kunnen uitzenden uitvinden. Wanneer twee Britse helikopterpiloten, Steve Brooks en Hugh Quentin-Smith, hun helikopter neergestort in Antarctica, werden ze gevonden en door het activeren van de Emergency zenders op hun Breitling horloges in veiligheid gebracht.Dankzij hun horloges, waren ze in staat om een ​​Chileens vliegtuig bereiken en werden gered.

De Breitling Emergency is een van de meest recente toevoegingen aan de Breitling horloge bedrijf. De 534 editie bevat een micro-zender, waarbij wordt voorgeprogrammeerd om te zenden op de nood frequentie 121,5 MHz. Geactiveerd door het losdraaien van de beschermkap en verlenging van de antenne, signaal knippert de zender binnen een bereik van 100 mijl. Het werkt met behulp van een aparte set van batterijen, die niet afhankelijk is van de batterij van het horloge.

Naast de civiele versie, Breitling Noodsituatie ook een horloge voor militaire doeleinden, die een signaal op de 243 MHz uitzendt. Beide modellen werken op een quartz chronograaf, met een titanium geval helder koraal buitenlijn en professionele titanium armband. De ronde kast is dikker dan de meeste, met een gewicht van 84,6 gram, en de analoge wijzerplaat is voorzien van een digitale gedeelte dat spoor kan houden van een andere tijdzone en worden gebruikt als een alarm of timer. Daarnaast is de Emergency beschikt glare-proof glas op een saffier kristal, een stopwatch en een dag / datum kalender.

Niet bedoeld voor de zwakkeren van hart, een "volledig beladen" Breitling Emergency kan kosten maar liefst $ 55.000.


Bekijk meer replica Zwitserse en bell & ross tourbillon / others horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex