replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月25日星期日

New York Timers: The Collection New Hamilton Broadway

De musical "Hamilton" is de grootste trekken op Broadway deze dagen, en als serendipiteit zou hebben, is de nieuwste uurwerk collectie van Hamilton Watch Co. (geen relatie tot het spel of de historische onderwerp) genaamd Broadway. Bestaande uit drie modellen met drie verschillende bewegingen, de collectie trekt zijn ontwerp inspireren door de skyline van New York City en de straten van zijn beroemde Theater District.
Hamilton Broadway Automatisch Day-Date - Strap - liggende
Hamilton Broadway Automatisch Day-Date op lederen band
The Hamilton Broadway horloges zijn, zegt het bedrijf, een knipoog naar Amerikaanse roots van het merk Hamilton en ontleent zijn naam aan de eerste reeks van Hamilton zakhorloges, genaamd Broadway Limited, uitgebracht in de jaren 1890. De drie horloges die inluiden in de nieuwe collectie zijn een Day-Date in een 40-mm geval met een quartz uurwerk en twee modellen met automatische mechanische bewegingen: a Day-Date in een 42-mm case en een chronograaf in een 43-mm geval.
De cases zijn van staal, terwijl de wijzerplaten hebben allemaal een strak patroon ontworpen rond verticale lijnen die bedoeld zijn om de straten loopt tussen de wolkenkrabbers aan de beroemde rooster van Manhattan te roepen.Alle horloges hebben antracietgrijs binnenste ringen die asfalt lanen van de stad echo. De wolkenkrabber motief vindt ook zijn weg naar de vorm van de uren en minuten handen, terwijl een andere prominente verticale lijn verschijnt als een reliëf richel in het midden van de gestikte lederen riemen. Elk horloge heeft een rood-getipte centrale secondewijzer met een subtiel contrast met de grijze en zilveren tinten biedt. De zaken hebben twee facetten lugs, met gepolijst en satijn afwerking en diamant gepolijst randen.
Hamilton Broadway Quartz Day-Date - strap
Hamilton Broadway Quartz Day-Date op lederen band
Hamilton Broadway Automatisch Day-Date - strapbracelet_1000
Hamilton Broadway Automatisch Day-Date op stalen armband
The Hamilton Broadway Dag Datum Quartz heeft een dag en datum weer in een dual venster op 3 uur, terwijl de Auto Dag Datum (die H30 automatische kaliber Hamilton bevat met een 80-uur gangreserve) heeft een meer onconventionele display met de dag en de datum gestapeld op 6:00. De Broadway Auto Chrono is uitgerust met Caliber H-21, die levert 60 uur gangreserve en is voorzien van een chronograaf met een 30-minuten teller op 12 uur, 12-uurs teller op 6 uur, kleine seconde op 9 o 'klok en dag-datumaanduiding bij 03:00. De chronograaf ook sport een tachymeter schaal op de bezel.
Hamilton Broadway Auto Chrono - Strap
Hamilton Broadway Auto Chrono op lederen band
Hamilton Broadway Auto Chrono - bracelet
Hamilton Broadway Auto Chrono op stalen armband
Alle Hamilton Broadway horloges hebben uur indices, saffier kristallen met niet-reflecterende coating en Super-LumiNova toegepast op de handen. Elk model is beschikbaar in een zwarte leren riem of op een stalen armband met stalen drie-vouwsluiting. De prijzen zijn $ 595 (op band) en $ 645 (op armband) voor de Quartz Day-Date; $ 995 (strap) en $ 1045 (armband) voor de Auto Dag Datum; en $ 1895 (strap) en $ 1945 (armband) voor de Auto Chrono.
bekijk meer horloge replica en replica Rolex Masterpiece II

2016年12月13日星期二

UNIMATIC Modello Uno U1-B LE geborsteld staal

UNIMATIC Horloges van Italië hebben twee nieuwe speciale edities van hun debuut duiker vrijgegeven, de Modello Uno in een gelimiteerde serie van 240 stuks -

waarvan 200 stuks zijn in geborsteld staal geprijsd € 450 + BTW. De horloges zal het schip uit de 1 oktober 2016.



We hebben het gezien Modello Uno voor, het is echt een leuk uitziende duiker - het is heel eenvoudig, maar met een aantal oude school referenties - maar er is niets overdreven afgeleide over.

De U1-B heeft ook een aantal echt aantrekkelijk design features, sommige geleend zoals het serienummer graveren in tussen zijn oren en de steriele bezel dat Blancpain's Fifty Fathoms 3H herinnert uit de jaren 1970.



Ik hou echt van de hier getoonde eenvoud, het is een beproefde route bij het ontwerpen van een duikhorloge en in vele opzichten is de enige manier om dat klassieke / tijdloze look die we allemaal van houden bereiken.

Dus hoe zit het werkelijke horloge? De U1-B is Made in Italy en beschikt over een solide 316 geborsteld roestvrij stalen kast met: een 2mm Screwdown achterkant van de behuizing en -



een 8mm kroon samen met een hoge kwaliteit pakkingen waardoor een individueel getest waterdichtheid tot 300 meter. De achterkant van de behuizing is voorzien van Unimatic handtekening herleidingstabel graveren.

Verdere kenmerken zijn divers: een hoogst leesbare zwarte wijzerplaat met maxi markers in oude Radium gekleurde Superluminova, een dubbel-koepelvormige ontspiegeld saffier kristal en -



een unidirectionele rotatie duikers bezel met munt-randen en een zwarte aluminium insert sans dive-tijdschaal, maar met een enkele bijpassende Radium gekleurde 12hr parel.

Het vermogen komt uit een SEIKO NH35A automatisch mechanisch uurwerk afgestemd op 21600bph met 41hrs gangreserve en een hacking secondewijzer. bekijk meer replicas horloges en replica Rolex Sea Dweller

2016年12月6日星期二

Polshorloge fotografie strobist stijl

Ik heb het nemen van foto's van horloges voor een tijdje. Meestal om foto's op wacht boards, zoals posten paneristi.com en timezone.com . Ik was een paar maanden geleden ingevoerd om los van de camera flitsfotografie door een collega Nederlandse Panerai en fotografie liefhebber en ik denk dat ik heb geen horloge foto genomen zonder gebruik te maken van deze techniek sinds die tijd.

De website strobist.com is gewijd aan het nemen van foto's met kleine flitsers. Ik heb opgepikt veel van de dingen die ik daar te doen. Hun site gaat over off-camera flash fotografie in het algemeen, niet over het horloge fotografie in het bijzonder. Maar, er zijn een paar interessante berichten over dat onderwerp ook.

Ik heb ontdekt dat een van de grootste voordelen van het gebruik van de flitser voor polshorloge fotografie is dat de witbalans altijd plek aan. Om een ​​of andere reden heb ik nooit leek om het goed voor te krijgen en ik had altijd om de witbalans in Photoshop Camera Raw tweaken.

Neem een kijkje op deze als je wilt om op te springen om een voorbeeld met een verlichting setup diagram.

Nikon SU-800


In feite de techniek is eenvoudig. Je moet een bepaalde vorm van triggering voor uw flitsers en er zijn vele opties voor dat. Ik persoonlijk een Nikon SU-800 te gebruiken op de flitsschoen van mijn camera op mijn flitsen schieten door middel van infrarood signalen. De SU-800 is een grote kleine gadget dat een groot voordeel ten opzichte van het gebruik van andere middelen van draadloze triggering heeft: de flitsers (mits deze Nikon gemaakt) te communiceren met meetsysteem van uw camera. Nikon noemt dit CLS, wat staat voor Creative Lighting System. Er is veel informatie beschikbaar over CLS op Google .

U kunt 3 verschillende flitsers uit het toestel te bedienen zonder dat een van uw flitsers aan tijdens een shoot. Er is een grote handleiding over hoe u uw SU-800 te gebruiken op strobist.com. Website Ken Rockwell's heeft ook een goede handleiding over dit onderwerp.

Een voorbeeld

Off-flitser biedt veel meer creatieve mogelijkheden ook. De resultaten kijk maar professioneler en meer driedimensionaal. Neem een ​​kijkje op de foto hieronder. Om dit effect te bereiken, plaatste ik het horloge (mijn PAM127) op een vel goudkleurige glanzende kunst papier. Er is een glas wijn op de rechterkant en iets achter van het horloge en ik vuurde een van mijn flitsers door dat glas naar de verlichting effect op de achtergrond te maken. Een tweede flits is gepositioneerd aan de linkerzijde van de camera detail in de band te brengen en een derde flash was aan de rechterzijde van de camera te benadrukken de zijkanten van het koepelvormige kristal van het horloge.


© 2009 M.Wilmsen

camera-instellingen

Ik altijd mijn camera (een Nikon D700) naar handleiding en ik begin met het selecteren van een opening die me in staat stelt om het resultaat ben ik na een bepaalde foto te krijgen. In principe komt het neer op een kleine opening (f16 of kleiner) voor meer diepte van het veld of een groot diafragma om de achtergrond te gooien onscherp. Natuurlijk is de werkelijke diafragma-instelling dat je ook nodig hebt, hangt af van andere factoren, bijvoorbeeld de afstand tussen het onderwerp en de lens. Ik heb ontdekt dat de sluitertijd eigenlijk niet zo veel uit bij het fotograferen van een stilstaand object met off-camera flitser. Ik gebruik een langere sluitertijd als ik ben met behulp van een kleine opening of wanneer ik wil meer van de achtergrond te laten zien, meestal 1 / 30ste. Met een groter diafragma soms ga ik tot 1 / 125ste. Pas ik ook de output van mijn flitsen afhankelijk van de diafragma-instellingen die ik gebruik. Met een klein diafragma moet u het vermogen te verhogen. Het is echt niet zo ingewikkeld.

Het spreekt vanzelf dat ik gebruik maken van een statief. Ik gebruik mijn 105mm VR het grootste deel van de tijd voor mijn horloge foto's. U moet uitschakelen van de VR-functie op deze lens als je het gebruikt op een statief. Iets wat ik moest vinden op de harde manier ...

De onderstaande slideshow heeft beelden die ik op flickr.com heeft opgeslagen. Al deze polshorloge foto's werden genomen met behulp van de in dit bericht beschreven techniek. bekijk meer Zwitserse replica en replica Rolex Sky Dweller

2016年11月28日星期一

Van Darkness Comes Light: De evolutie van Luminous Watches


unknown1 Met de Dag van de Arbeid achter ons, het lijkt een signaal van de naderende val zijn - kortere dagen, eerder nachten. Dit maakt het een goed moment om te investeren in een horloge die tijd vertelt in het donker. Lichtgevende horloges die niet lichtgevende zien er in de loop van de dag, maar dat gloed helder 's nachts of in het donker duurde ongeveer een eeuw te perfectioneren.
In de vroege jaren 1900 Marie en Pierre Curie ontdekte radium. Het was slechts een jaar of tien later dat horloge bedrijven en de makers bellen wendde zich tot de stof als een lichtgevende hulp. Little deed ze weten dat de gevaren in verband met het gebruik van het materiaal, welke deeltjes dat het effect van de ioniserende en gloeiende fluorescerende hebben uitzendt.
anundatedpic Dial makers ontwikkelde een-radium gebaseerde verf en, in 1914, Radium Luminous Materials Corporation begon de productie van de fosforescerende verf voor wijzers en markers. Werknemers zouden de wijzerplaten schilderen en vaak likken het topje van de borstel om een ​​fijnere punt op te krijgen voor dunnere, meer precieze lijnen. Ze begonnen ziek van de straling binnen de verf en velen stierven. Een groep vrouwen verboden samen in de late jaren 1920 en nam het bedrijf naar de rechter, wat leidde tot de sluiting en de uitvoering van de nieuwe regels over het materiaal.
Wetenschappers en onderzoekers gezocht naar andere mogelijkheden en, in 1960, vond tritium, die schadelijker dan radium was, maar grenzen vastgesteld op hoeveel kan worden gebruikt in een verf (uitstekende 1960 horloges dit materiaal kan een enkele of dubbele T op de wijzerplaat).
Uiteindelijk wetgeving verbood het gebruik van radioactieve verf en in de jaren 1990 Super-LumiNova werd onthuld. De niet-radioactieve stof is het materiaal bij uitstek vandaag. Het biedt een sterke gloed (in diverse kleuren), zonder het gevaar. Bovendien, als het materiaal verbeterd in de afgelopen 20 jaar en is nu helderder dan in de oorspronkelijke vorm. Het materiaal gloeit na het absorberen van voldoende UV-licht, en de sterkte van de gloed is afhankelijk van hoeveel lagen van de Super-LumiNova worden toegepast.
iwc3767-3 Sommige bedrijven kijken een nieuwe tritium-systeem genaamd "Gasvormige Tritium Light Source" (GTLS), waarbij het materiaal wordt ingekapseld in kleine glazen buisjes die aan elkaar geplaatst om cijfers of markers formulier. Dit systeem is helderder dan Super-LumiNova maar ook duurder en moeilijker te voeren.
In ieder geval, nu dat je weet hoe veel onderzoek is gegaan in het creëren van horloges met lumen, nodigen wij u uit om te stoppen in elk gewenst moment en zie onze grote selectie van lichtgevende horloges.
bekijk meer horloge replica en replica Rolex Masterpiece II

2016年11月8日星期二

24 + 1 equals Duo

Well it had to happen as in fact I said, in a post some time ago when reviewing some of the One Handed watches currently available. My favorite was at that time and still is the Botta series – and if you recall I reviewed the Botta 24 Uno in September 2011, and whilst I liked it very much, the Botta model I decided on had to have something a little extra –
The Botta Duo 24 Black – and here it is –
Botta 24 Duo
Botta 24 Duo
As you see this is a Dual One-Hand watch so to speak, which I know sounds a little bit odd, but bear with me because you might just be surprised. I know I was after taking a more careful look at it.
Basically what it does is show both local time and the time at one additional Time Zone – but – and here's the clever part – it uses just ONE hand in each case. It's what I personally call “minimalistic clever”. So maybe minimalist but it's actually showing remarkable detail as well. And to me that is clever!
Whilst I used the minimalist description, it is more accurately a watch designed more in the German “Bauhaus tradition”. This means it is produced in a radically simplified form but with the watchwords (sorry!) of rationality, functionality and not least – artistry. A wonderful concept.
Botta Duo 24 - both hands set to local time
Botta Duo 24 – both hands set to local time
As you see here the dial is very clear with the large yellow main hand pointing as it does to the main outer and upper level track. This track is divided into 5 minute segments and covers 12 hours as a regular watch. Using this outer ring the first revolution will reach at first the 12 noon and after 12 hours it's the 12 midnight.
However for the second time zone or GMT setting which is your choice of course, it is the lower level or inner 24 hr numerical ring that is used and with a rather neat secondary pointer hand. Here in this level of the dial, note the clever use of the darkened lower half of the face. This denotes day time and night time. So using and reading the 24hr ring it means that from 9am in the morning (left) till 6pm in the evening (right) is in effect a really intuitive graphical illustration of your day but spread out in front of you. Later of course and after 6pm we travel clockwise into the darkened lower half of the dial, through the evening then into the night and midnight, then move up once again towards daylight and 9am at the left side.
Interesting concept and as an example try and visualize the watch face as a man standing looking out to sea and at the horizon of the sea. Bekijk meer imitatie rolex en breitling super avenger horloges

2016年9月10日星期六

OMEGA presenta il primo Master Chronometer al mondo

OMEGA-FIRST-MASTER-CHRONOMETER_1
Il primo Master chronometer al mondo (un nuovo standaard per tutta l'industria orologiera) è stato presentato durante una Conferenza Stampa che si è Svolta nel quartiere generale di OMEGA een Biel, in Svizzera.
Nel 2014 OMEGA e l'Istituto Federale Svizzero di Misurazione (METAS) avevano annunciato la collaborazione per una nuova certificazione grazie alla quale precisione e prestazioni sarebbero staat testamentaire e-certificaat komen mai prima d'ora. Oggi, con il nuovo laboratorio METAS nel cuore della produzione OMEGA, il Globemaster è ufficialmente diventato il primo segnatempo ad ottenere la certificazione di "Master Chronometer". Een presentarlo sono stati il ​​CEO di Swatch Group Nick Hayek, Christian Bock direttore del METAS, Stephen Uruqhart presidente di OMEGA e Andreas Hobmeier vice presidente della produzione.
Mentre il COSC, la certificazione dell'industria orologiera per eccellenza, rimane parte integrante del processo OMEGA, I Nuovi testen METAS raddoppieranno a tutti gli effetti la certificazione di ogni orologio, permettendo een OMEGA ea tutti i Produttori Svizzeri di dimostrare la qualità e le prestazioni dei propri segnatempo komen mai prima d'ora. bekijk meer horloge en chopard happy sport

2016年8月31日星期三

Pierre Petit Heren P-782A Serie Paris Automatische rechthoekige kast Echt lederen horloge

Pierre Petit Heren P-782A Serie Paris Automatische rechthoekige kast Echt lederen horloge Perrelet Watches - Een Legendary Bijdrage aan de blik op Generating Marketplace Abraham-Louis Perrelet was de oprichter van de elite en zocht direct na Perrerlet genieten van het merk in 1777 ook de He was unieke verantwoordelijk voor het uitvinden van 's werelds eerste terugspoelen horloges die ontworpen in de baanbrekende automatische kronkelende techniek, het markeren van een iconisch en belangrijke positie op het gebied te genieten. Louis-Frà © dà © ric Perrelet, de kleinzoon van Abraham-Louis Perrelet ook op maat nam de familieleden van het horloge te produceren en werd begeleid door zijn grootvader. De Intense concurrentie van Kijk naar Markt Momenteel meerdere personen vragen voor veeleisende horloges. De deelnemers van het horloge sector is veel meer hevig, want er zijn tal van mogelijkheden voor klanten. In aankoop te verwerven in het concurrentievermogen, kijk naar merken en verkopers verdienen uitstekende inspanningen om superieure voldoen aan de behoefte van het winkelend publiek. Pierre Petit Heren P-782A Serie Paris Automatische rechthoekige kast Echt lederen horloge Kunt u Maximize Your Grace met een prachtig Observeer? Personen die gebruik maken van klokken over de hele wereld. Verschillende soorten horloges hebben de voorkeur en gebruikt zowat overal. Is het goed te doen om een ​​goede zoektocht met behulp van een elegante visie te ontwikkelen? Ja, het is mogelijk ... Perfect, als je geïnteresseerd bent in deze zorg worden vervolgens gewoon door te kijken door middel van de vast te houden aan segment dat brengt een handvol fantastische details over deze kwestie. Pierre Petit Heren P-782A Serie Paris Automatische rechthoekige kast Echt lederen horloge bekijk meer replica horloges rolex en chopard happy spirit

2016年8月17日星期三

Ed Hardy Women's SG-NY Showgirl New York Horloge

Ed Hardy Women's SG-NY Showgirl New York horloge buiten of binnen? - Argument Around Te oordelen Males door Watches, vrouwen van alle leeftijden door Handtassen Personen hebben een verhitte discussie rond de aangever te oordelen jongens door horloges en gals door handtassen. Sommigen denken dat ze zijn overbodig en een aantal sommige anderen geloven dat ze zijn slechts wereldse bezittingen. We moeten echt het verwerven van de te verklaren dialectisch en proberen om onszelf exterieur gelijkwaardige interieur te maken. Het verkrijgen van een nieuwe Check out: de waarde van kiezen van de juiste merknaam Is het model van de acht echt een verschil maken wanneer u het uitzoeken van een nieuw uurwerk? Deze write-up kijkt naar een aantal van de goede redenen waarom het extra belangrijker dan je dacht dat zou kunnen zijn. Ed Hardy Women's SG-NY Showgirl New York Kijk Had ik betaal te Wezenlijk voor mijn nieuwe View? Browsen voor luxe horloges is geen rocket science, maar het doet kiezen voor een tactiek, als je wilt om te wandelen afwezig zonder spijt. De te beginnen met fase is om te groeien om extra professioneel, en zelfs als je niet de schaal uit, alsmede veel voor dat nieuwe genieten van deze tijd. Ed Hardy Women's SG-NY Showgirl New York Horloge bekijk meer horloges replicas en chopard happy diamonds

2016年8月14日星期日

Phosphor Heren WC01 World Time Gebogen E-INK Black Polyurethaan Strap Watch

Phosphor Heren WC01 World Time Gebogen E-INK Black Polyurethaan Strap Watch Twin Kijk naar Winders bepaalde rassen van geautomatiseerde horloges zijn voorzien van een self-kronkelende systeem dat automatisch slingert deze horloges als ze worden vastgebonden op de pols van de gebruiker. Het mechanisme bevat kleine gewichten die de overdracht met de klok mee en tegen de klok in te wijten aan de gebruiker arm beweging. Het mechanisme blijft werken in de vergelijkbare manier tot de check-out helemaal wordt geliquideerd. Maurice Lacroix Chronograph Kijk naar - de nieuwe periode voor een Fine Geniet van de internationaal geprezen trend sport te kijken, de Maurice Lacroix Chronograph, handhaaft zijn toewijding voor unieke en geweldige manier met zijn stijlvolle en eigenlijk ontworpen artikelen en feiten om een ​​wereld natuurlijk producten te maken die ongetwijfeld de vooruitzichten zal het aanbidden. Zeker verantwoordelijke en belangrijke verantwoordelijkheid die spreekt over Maurice Lacroix Chronograph View en het is niet alleen in zijn fashionistic design en stijl die past bij de levensstijl van elke individuele wandeling van het bestaan, maar ook zal weer zorgen voor de uitstekende-update in het vertellen van de tijd. Phosphor Heren WC01 World Time Gebogen E-INK Black Polyurethaan Strap Watch Antique Pocket Enjoy - Een exclusief cadeau Gedurende Instances Als je wilt voor een bruiloft beloning waarom niet nadenken over het aanbieden van de bruidegom een ​​vintage pocket uitchecken. Veel mensen zijn het bezit van een harde tijd uitzoeken welke van de juiste cadeau voor de bruid en de bruidegom is. Phosphor Heren WC01 World Time Gebogen E-INK Black Polyurethaan Strap Watch bekijk meer horloge en chopard happy sport

2016年5月24日星期二

Understanding Power Reserve

In horloge jargon, praten we vaak over de gangreserve, soms in Zwitserse horloges als Reserve de Marche genoemd. In wezen, gangreserve geeft aan hoe lang een mechanisch horloge kan lopen bij volledige opwinding. Iedere mechanische horloge beschikt over een bepaalde hoeveelheid stroom uit voordat hoeft te worden gewikkeld. O
Om een ​​horloge van stroom, wordt een veer strak gewikkeld en vervolgens geplaatst in een cilinder of vat. Hier wordt de energie wordt opgeslagen. De veer geeft zijn spanning op een consistente manier, het aanbieden van een constante energie om het horloge van stroom in een regelmatig tempo. De hoeveelheid stroom een ​​horloge wordt bepaald door vele factoren, waaronder het aantal vaten en veren.
Gangreserve kan verschillen van horloge te kijken, afhankelijk van wanneer de mechanische horloge handmatig wordt gewikkeld (één van de drager moet zichzelf wind) of een automatische horloge (waarin de rotor van het horloge automatisch slingert tijdens het gebruik). De norm voor een automatisch horloge is meestal 36-42 uur, terwijl een handleiding wind horloge kan worden uitgerust met voldoende vermogensreserve om de laatste weken.
Vaak wordt het bedrag van de macht in het horloge aangegeven op de wijzerplaat, zodat de gebruiker kan zien wanneer het horloge opwinden nodig heeft. Deze indicatie kan worden weergegeven op verschillende manieren. Onder hen: gewelfd subdials met een hand te wijzen op een indicator van het resterende vermogen. Dit wordt soms ook bereikt door een kleurenpalet, zoals een boog die blauw weergegeven maar langzaam wordt rood als de stroom uitvalt. Sommige merken bieden een + of - teken met een hand voor het eerst te wijzen op het plus-teken wanneer gewikkeld en langzaam naar het minteken als de stroom afneemt. Er zijn ook lineaire aanduidingen op sommige horloges. Bekijk meer kopie rolex en breitling skyland avenger horloges

2016年5月18日星期三

Pierre Petit Heren P-804C Serie Le Mans Automatische roestvrij-staal Sunray Wijzerplaat

Pierre Petit Heren P-804C Serie Le Mans Automatische roestvrij-staal Sunray Wijzerplaat Sturhling Uniek - Zoek een blik op Voor elke oefening Het horloge heeft een lange weg waar atletiek en andere activiteiten betreft komen. Today's uurwerken bieden robuustheid in aanvulling op het uitvoeren en praal, en de Sturhling eerste model is de belangrijkste van zijn video game. Vier Ideeën voor de aankoop van een low-cost Luxe Observeer Met een down economie aankomt kans, en de tijd is op geen enkele wijze meer geweest om een ​​prijsverlaging luxe horloge te kopen. Stel alleen, het is een koper-industrie die er zijn, zoals verkopers en re-verkopers bereid zijn om veel meer te krijgen doen om hun kostbare inventaris gaan uit van houden planken. Maar voordat je stuiteren in de prijsverlaging check out sector met de twee tenen, is het essentieel om een ​​paar dingen te herkennen initiaal. Lees via meer hier vermeld ... Pierre Petit Mannen P-804C Serie Le Mans Automatische roestvrij-staal Sunray Dial Kijk de extra voordelen van de aankoop van een Gebruikt Horloge Dit bericht gaat over waarom het een goed idee om een ​​gebruikte blik op te kopen. Gerenoveerde horloges zijn een bijzondere optie. Pierre Petit Heren P-804C Serie Le Mans Automatische roestvrij-staal Sunray Wijzerplaat Bekijk meer Rolex horloges en breitling chronomat evolution horloges

2016年5月8日星期日

Kan een Breitling echt je leven redden?

Dat is niet een vraag die ik nagedacht veel, omdat de enige horloge die ik ken die ooit een leven gered was degene gezien in James Bond-films. Maar Breitling's "Emergency" horloges zijn echt ontworpen om het leven spaarders zijn, vooral als je een vlieger.

Breitling is al lang bekend als het horloge maker voor de luchtvaartindustrie, dus het geen verrassing moeten zijn dat ze waren de eersten die een uurwerk dat een noodsituatie luchtvaart noodsignaal kunnen uitzenden uitvinden. Wanneer twee Britse helikopterpiloten, Steve Brooks en Hugh Quentin-Smith, hun helikopter neergestort in Antarctica, werden ze gevonden en door het activeren van de Emergency zenders op hun Breitling horloges in veiligheid gebracht.Dankzij hun horloges, waren ze in staat om een ​​Chileens vliegtuig bereiken en werden gered.

De Breitling Emergency is een van de meest recente toevoegingen aan de Breitling horloge bedrijf. De 534 editie bevat een micro-zender, waarbij wordt voorgeprogrammeerd om te zenden op de nood frequentie 121,5 MHz. Geactiveerd door het losdraaien van de beschermkap en verlenging van de antenne, signaal knippert de zender binnen een bereik van 100 mijl. Het werkt met behulp van een aparte set van batterijen, die niet afhankelijk is van de batterij van het horloge.

Naast de civiele versie, Breitling Noodsituatie ook een horloge voor militaire doeleinden, die een signaal op de 243 MHz uitzendt. Beide modellen werken op een quartz chronograaf, met een titanium geval helder koraal buitenlijn en professionele titanium armband. De ronde kast is dikker dan de meeste, met een gewicht van 84,6 gram, en de analoge wijzerplaat is voorzien van een digitale gedeelte dat spoor kan houden van een andere tijdzone en worden gebruikt als een alarm of timer. Daarnaast is de Emergency beschikt glare-proof glas op een saffier kristal, een stopwatch en een dag / datum kalender.

Niet bedoeld voor de zwakkeren van hart, een "volledig beladen" Breitling Emergency kan kosten maar liefst $ 55.000.


Bekijk meer replica Zwitserse en bell & ross tourbillon / others horloges

2016年4月25日星期一

Nicholas Tse Wordt Oris Ambassador

Nicholas Tse Wordt Oris Ambassador.

Op 8 oktober 2011 Oris officieel aangekondigd gerenommeerde Hong Kong zanger, acteur en ondernemer Niclolas Tse als hun nieuwste ambassadeur. Nicholas is een enorme Oris liefhebber en werd speciaal uitgenodigd om de Oris Artix horloge collectie vertegenwoordigt

Gedurende zijn carrière als zanger, acteur, componist, regisseur en ondernemer, heeft Nicholas Tse zichzelf en zijn werk op een hoger niveau gehouden. Meer dan de spanwijdte van zijn carrière Nicholas blijk gegeven van een bereidheid om geconfronteerd met de harde uitdagingen het hoofd op. Hij heeft een harde arbeidsethos, passie en zelfvertrouwen. hoge normen Nicholas's passen perfect bij de Oris filosofie en daardoor de cohesie in waarden Oris koos Nicholas naar hun nieuwe ambassadeur zijn.

Ulrich W. Herzog, Oris Executive Chairman verklaarde dat "Met veel aandacht hebben we ervoor gekozen Nicholas Tse om ORIS vertegenwoordigen. Hij deelt dezelfde filosofie en waarden met ons in het behoud van de hoogste professionele normen werk door zijn carrière ... hij demonstreerde zijn hoog werktempo waarden bij het invullen van de TV Commercial en fotoshoot. Hij past bij ons bedrijf missie perfect: "echte horloges voor echte mensen ''.

Nicholas Tse gereageerd op de verklaring van Herzog's door uit te leggen dat "Met de ORIS slogan" echte horloges voor echte mensen ", IOris Artix Watch Collectie.

meteen voelde de samenhang met mijn eigen persoonlijkheid en uitzicht. Gedurende het hele proces van het creëren van de advertentiecampagne visuals en tv-commercial, was ik nog verder verzekerd hiervan en van wat een kostbare samenwerkende kans dit zou zijn! Ik kijk uit naar een welvarende doorbraak voor zowel ORIS en mijzelf. "

De Oris Artix horloge collectie die Nicholas Tse vertegenwoordigt displays aantal van de bovengenoemde in hun klassiek design kenmerken vermeld en de technische aspecten van elke complicatie. Oris uitgerust de Artix horloge collectie met een aantal unieke complicaties, met inbegrip van een Moonphase, een chronograaf en een automatische ontbinding datum.

Oris bouwde de Artix collectie van de beste materialen, met inbegrip van roestvrij staal, leer en krasbestendig saffierglas. Elk horloge sport een grote ronde wijzerplaat in zwart of wit met lichtgevende wijzers, sub wijzerplaten, indices en kalenders. De randen en cases komen in roestvrij staal, terwijl de armbanden zijn verkrijgbaar in roestvrij staal of zwart / bruin leer.

Elke Oris Artix designer horloge is ook uitgerust met een waterafstotende functie tot 328 voet en een gangreserve met een energie-opslag capaciteit van 38-45 uur. Deze elegante herenhorloges sluiten goed aan hoge normen Nicholas Tse en de Oris filosofie van "echte horloges voor echte mensen."

Bekijk meer replica Rolex horloges en bell & ross tonneau br02 model horloges

2016年3月12日星期六

Onafhankelijke Horlogemaker Richard Mille Crafts Movement een enkel voor vrouwen in de RM07-01



Deze versie van hte RM07-01 is vervaardigd in het wit AZT keramiek.

Er is een hele sub-sectie van de horloge-industrie die vaak over het hoofd gezien door het grote publiek: de onafhankelijke horloge makers. Voor degenen die op de hoogte over horloges - deze sekte biedt enkele van de meest spannende en ambitieuze uurwerken dankzij hun vermogen om te denken buiten de doos, om sloot bureaucratische rompslomp die hen vertraagt ​​in te duwen creativiteit naar voren, en hun passie te benutten. Het algemeen zijn deze horlogemakers zijn meer ontvankelijk voor nieuwe technologie, materialen en concepten.


De RM07-01 Ceramique herbergt het kaliber CRMA2 - een zeer skeletonized automatisch uurwerk speciaal voor dit uurwerk

Eén van de pioniers in de wereld van onafhankelijke horlogemerken is Richard Mille , eigenaar van het merk dat zijn naam draagt. Sinds de oprichting van het merk, is Mille het creëren van uurwerken die op het snijvlak van de horloge dapperheid - leidt de weg naar nieuwe materialen en driedimensionale uurwerken. Hij heeft ons versteld staan ​​met horloges die celebrity-status van sport-sterren als Bubba Watson dragen terwijl ze spelen.


Het horloge is voorzien van een nieuwe kroon systeem om het in staat om op te staan ​​om de ontberingen van slijtage te maken.

Dit jaar, hoewel, Mille richt zich sterk op het creëren voor vrouwen, en aan de SIHH in januari onthulde de avant-garde RM07-01 Ceramique - die zal worden het maken van zijn weg naar de winkels gelijk over nu. Vervaardigd in de zeer geavanceerde ATZ wit keramiek, is het horloge aangedreven door de in-house ontworpen kaliber CRMA2 - een zeer skeletonized automatisch uurwerk speciaal voor dit uurwerk. Het beschikt over een basisplaat en titanium bruggen gemaakt van groep 5 titanium en een 18-karaats rose goud rotor met variabele geometrie. Dit betekent dat de rotor in staat is de rotatiesnelheid aan te passen aan de activiteit van de drager. Het horloge beschikt ook over een nieuwe gepatenteerde kroon constructie die maakt het onmogelijk om los te maken of breken. De krachtige architectuur van de tonneau gevormde zaak en de high-tech keramisch materiaal wordt gecompenseerd met een wijzerplaat met een diamant-set center. In aanvulling op wit ATZ keramiek, is het horloge ook aangeboden in een chocoladebruine TZP keramiek.


Bekijk meer Replica horloges Zwitserse en horloges tag heuer link

2016年3月11日星期五

De invoering van de nieuwe Glashütte Original Sixties Iconic Collection in dramatische kleuren

Hulde aan een unieke levensstijl van vandaag - geïnspireerd door het verleden - Glashütte Original introduceert indrukwekkende nieuwe modellen om de Sixties Iconic Collection. De horloges zijn geïnspireerd door de originele 1960's ontwerpen. In Oost-Duitsland op het moment, de Duitse Democratische Republiek staatsbedrijf VEB Glashütter Uhrenbetriebe lanceerde de Spezimatic polshorloge dat was een van de beroemdste creaties van het bedrijf. Eerst onthuld in 1964, de serie, uitgerust met automatische Calibers 74 of 75, en gemaakt van 1964 tot 1979 getuige van een grote diversiteit aan modellen die werd al snel de stijl iconen van hun tijd. De nieuwe horloges, geïnspireerd door de originele 1960 ontwerpen worden aangeboden in vijf kleurrijke wijzerplaat opties die weerspiegelen de kunst, muziek en design geest van de ... Bekijk meer Replica horloges Zwitserse en patek philippe golden ellipse horloges

2016年3月6日星期日

Seiko 5 - duidelijkste van de vlaktes

Om eerlijk toegeven, Seiko 5 ​​automaten waren nooit mijn kopje thee tot mijn tweede baan; dat soort van het bereiken van uw 30-s feel die plotseling opent je ogen in de richting van verborgen schoonheden en je ziel naar de komende 30 jaar van passieve, semi-sluimerende agressie ... .anyway, het is gewoon dat ene Sobers naar beneden en verzamelt de rust te zoeken en ontdekken. Dit is wanneer je over de Seiko 5 ​​heruitgave van de originele jaren 1960 vintage Seiko horloges kom je voorbij. Het is looks passen in zomaar ergens.
Onder persoonlijke favorieten, het is de Limited Edition Seiko 5 ​​Sports die opkomt eerste.Maar dit is niet het soort om te worden gedragen 24/7 maar het is bedoeld om te worden gebruikt als dat - door middel van stof, zweet, hitte en de regen. Toch, je voelt dat je het doet onrecht, tenzij u op zijn minst fatsoenlijk gekleed.Bekijk meer rolex en breitling bentley horloges

2016年2月13日星期六

Gewoon schitterend - Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition Gyrotourbillon 3 Jubilee

Een meesterwerk, een vergadering, een triomf - voor de 180ste verjaardag, de Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition Gyrotourbillon 3 Jubilee completeert het merk "Tribute to Antoine LeCoultre" krijgen van iets dat typisch neemt styling inspiratie uit zakhorloges in de jaren 1800, maar met een ingenieus functies - dat is in wezen een prachtig.

Dus, welke eerst te bewonderen - het bedrijf nieuwe truc functies, het panorama van zacht overlappende tekenen of zelfs de fijne hands-afgewerkte kleinigheden? Zijn bewonderenswaardig, zijn verdienstelijk.

Ten eerste, de dwingende schouwspel in het Gyrotourbillon, eerder gezien - hoewel niet vergelijkbaar met deze. Dit horloge is voorzien van een vliegende tourbillon geblauwde goud evenwicht sferisch geschapen balans-veer. Het is innovational, het is inventief - twee rijtuigen, 100 delen samen met een volledige gewicht van binnen gram, dat is de schepping zou worden bereikt niet alleen vanwege de mogelijkheden van mensen die betrokken zijn, maar bovendien met behulp van een aantal volledig modern bewerkingscentrum hardware.

Uiteraard dit soort micro-mechanische vraag warrants en kan onder meer een passende opening waardoor het zou kunnen worden ogled op. Maar - erboven er is meer - elke dag of avond indicator, een fantastisch geproportioneerd enkele uren en minuten kies een ander nieuw, een onmiddellijke-jump digitale chronograaf, komt voor het eerst in de Grande Complication kijken - dat wordt bediend met een zeer traditionele single push- piece - briljant.

De Gyrotourbillon 3 heeft een uitstekende afwerking, de opaline verzilverd enkele uren en minuten wijzerplaat blijft ingericht met nieuwe Dauphine handen, de dag of 's avonds indicator is zeker een component hands-hit en een deel toegepast resplendant blauw aan de nachtelijke hemel te vertegenwoordigen, de functies chronograaf wijzerplaat een zonnestraal rhodium-plated afwerking samen met de mainplate blijft handmatig gehamerd, waardoor perfecte synchroniciteit van de traditionele verschijning bij gebruik van de cutting-edge is volbracht.

De Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition Gyrotourbillon 3 Jubilee zou een unieke van 75 stuks gepresenteerd in de 43,5 mm extra-wit platina geval.



Bekijk meer replica Rolex horloges en bell & ross tonneau br02 model horloges

2016年1月25日星期一

Het kiezen van de Zwitserse imitatie horloges een uitstekende keuze

Het is een gelegenheid voor showmanship vandaag. Elk cultureel evenement we wonen, zouden we willen onze kleding die het beste is te nemen. Dit fenomeen om de meest effectieve merk van kleding die onder andere horloges te dragen is een industrie voortgebracht voor de voortplanting horloges. Replica horloges zijn kunstmatige klonen van merkproducten horloges die de factor die specifiek uit te wisselen. Terwijl toegepast op situaties het werkelijke ding wordt vervangen door hen. Ze zijn gekozen als de unieke overblijfselen te beveiligen, terwijl het de moeite waard met betrekking tot het kon uit de voortplanting worden meegedeeld. De belangrijkste reden is eigenlijk omdat niet veel mensen kunnen veroorloven de oorspronkelijke en de replica in een fractie van de prijs van het origineel.
Vandaag is het een stijl om dingen online te kopen en de replica horloges zijn niemand opzij worden gezet. De elektronische verkooppunten bevorderen horloges die dergelijke waren kan worden gevonden in een handomdraai. Daarnaast is het eenvoudiger te surfen via een online winkel marketing imitatie horloges in tegenstelling tot letterlijk over te gaan naar een werkelijke winkel marketing reproducties en onderhandelen met de verkoper aan de tafel. Hoewel er altijd een aantal risico's die samenhangen met online aankopen, zolang kopers voorzichtig en ze weten wat te vinden, het is een vrij veilige gok. Boven alles, voor het uitvoeren van online aankopen moet men de beste website.
Om uw onderzoek beter kon je altijd controleren beoordeling websites die al het werk dat is moeilijk voor u persoonlijk. Deze review sites bevatten getuigenissen van websites die worden gebruikt om te winkelen dat online is. Deze review sites bevatten indruk te krijgen van de consumenten van deze sites, die succesvol ontstaan ​​en hebben uitgevoerd op die sites. Dergelijke websites hebben vaak een reactie selectie waar een individu kon schrijven-down hun opmerking. Deze websites opladen van de online websites aanbieden van online oplossingen voor de voortplanting horloges kopen. Door het gebruik van deze rangschikking proces, wordt elke website bood een bepaalde score, die, als genoemd zal een goed begrip van wat je mag verwachten in een bepaalde website om het winkelend publiek te geven. Bekijk meer horloge replica en breitling hercules horloges

2016年1月21日星期四

Zes sporthorloges die Klokken Mode voor de Dames

Citizen Women's Eco-Drive Sport Watch # EW3130-55A is zowel een sportieve en elegante stijl horloge dat aanwezig zijn met een dergelijke fenomenale functies, zoals een draaibare ring in gepolijst roestvrij staal. Het heeft een subtiele zilveren wijzerplaat die gevallen blijkt grote witte indices gecombineerd met streepjes die de minuten te markeren. Het beschikt ook dag en datum ramen gelegen op 3:00. Citizen ingenieur dit sporthorloge aan het licht te absorberen door middel van haar kristal en bellen die vervolgens wordt geabsorbeerd door een zonnecel omzetten in energie - nu is er een sportief zonne-energie-mine beschikbaar voor uw pols dames. Het horloge heeft een diameter van 30 mm roestvrij stalen behuizing en vouw-over drukknop gesp armband. Het is een mineraal kristal en is waterbestendig tot 660 voeten. (Model # EW3130-55A)
Chopard Happy Sport horloges zijn een must voor elke dames sport horloge collectie. Verzameling van Happy Sport horloges Chopard's stralen moderne, stedelijke en verfijnde styling dat het een van de meest gewilde sport-horloges wereldwijd heeft gemaakt. Gelukkig Sport horloges komen in een verscheidenheid van dial vormen - rond, vierkant of ovaal die aanwezig zijn in staal, goud of two-tone gevallen. Gelukkig Sport horloges zijn verkrijgbaar in petite en grote zaken met chronograaf versies ook. The Happy Sport horloge collectie zal trekken dwingen je ermee zwevende diamant in zijn modieuze wijzerplaten. Het is echt het stuk d

Diesel Chronograph # DZ5303 is precies wat de dames besteld voor een absolute sportieve horloge dat de volumes in uiterlijk en presentatie spreekt. Het presenteert met een lichte stralende goud-tone roestvrij stalen behuizing met een siliconen topring en Sunray wijzerplaat. Een van de prikkelende kenmerken is de rood-siliconen gewikkeld roestvrij stalen armband, waardoor de toeschouwer ogen zeggen: "Aaah !!!" Dit horloge is een persoonlijke favoriet en een must have voor die dames willen een sportief statement uurwerk. Het heeft een 46 mm bij 42 mm bij met drie chronograaf sub-wijzerplaten zich op twaalf, zes en negen uur. Het heeft lichtgevende getipt uren en minuten handen en is waterdicht tot 10 ATM. Dit sporthorloge is alles over de show-en-vertellen, de show-en-vertellen. (Stijl # DZ5305 - Red Silicon verpakt en Black Silicon-gewikkeld roestvrij stalen armband horloges) Bekijk meer replica Zwitserse en bell & ross tourbillon / others horloges

2016年1月18日星期一

Horloge Review - Rolex Oyster Professional kijken M116660-98210 Blue

Horloge Review - Rolex Oyster Professional kijken M116660-98210 Blue Type: Automatische mechanische De menigte: Mannen Beweging Type: 3135 soort Materiaal: Roestvrij staal (keramische bezel, titanium metalen bodem) Diameter: 44 mm Strap materiaal: roestvrij staal Dikte: - Strap Kleur: Zilver Water diepte: 3900 m Belangrijkste kenmerken : datumweergave, Duiken Onze replica horloges online winkel is gericht op het beste voor Saling nep horloges die je enorme keuzes kan bieden uit Replica Piaget horloges, Breitling replica Hublot replica, Panerai replica, worden Tag Heuer Aquaracer Replica horloges, Patek Philippe replica , Audemars Piguet replica IWC replica, Cartier replica en vele andere bekende merken.
Bekijk meer Rolex horloges en breitling chronomat evolution horloges

2016年1月14日星期四

Het horloge die nooit slaapt: de Liberty-DNA Black

RJ-Romain Jerome introduceerde een nieuwe Black editie van de karakteristieke Liberty-DNA uurwerk. Na de lancering in 2012, dit nieuwe model is een eerbetoon aan de stad die nooit slaapt en de Vrouwe van onafhankelijkheid.
RJ.T.AU.LI.002.01_PR_white_LD_240x413

Deze originele collectie is het resultaat van een samenwerking tussen de RJ-Romain Jerome, het Vrijheidsbeeld-Ellis Island Foundation en The Gold Leaf Corporation. Het resultaat is een unieke creatie, compleet met een zwarte PVD-gecoate bronzen ring, in navolging van de ware aard van Het Vrijheidsbeeld. Trouw aan het originele ontwerp Bartholdi, de visie van "Vrijheid die de Wereld" schijnt door in elk detail van het horloge. is gevestigd in een 46mm zwart PVD-gecoate stalen kast, heeft de bezel van het uurwerk is ontworpen om perfect dan zitten en de bescherming van de wijzerplaat, alsof hij droeg beroemde kroon van Miss Liberty's. De pieken van de kroon, gedachte om onze planeet zeven continenten vertegenwoordigen, worden hier weergegeven als de tijd indicatoren, ter vervanging van de cijfers op de wijzerplaat en het toestaan ​​van de uiteinden van de handen te verschijnen door de kroon "vensters". De beroemde wijzerplaat bestaat uit koper van het Vrijheidsbeeld is nu verkrijgbaar in lichtgrijs en is geoxideerd tot beroemde esthetiek van het standbeeld op te roepen. Bekijk meer replica Zwitserse en bell & ross tourbillon / others horloges

2016年1月11日星期一

Kenneth Jay Lane: Uurwerken voor First Ladies of Fashion

Decennialang Kenneth Jay Lane is het ontwerpen van sieraden kostuum voor velen de eerste dames van de mode ... van Jacqueline Kennedy Barbara Bush ... van Elizabeth Taylor en Audrey Hepburn Madonna en Sarah Jessica Parker. Zijn schitterende collecties van kettingen, armbanden, oorbellen en horloges zijn onder de meest gewilde vandaag.
Je bent zeker fashionably op tijd aankomen met een Kenneth Jay Lane uurwerk op uw pols. Deze felbegeerde collectie pols kleding is chic, aantrekkelijk en ideaal voor de vrouw van vandaag. Of u nu op zoek bent naar een slanke en slanke rechthoekige KJLANE-2023 stijl in glanzende gouden plaat of een up-to-the minuten chronograaf in schildpad blik hars, er is een Kenneth Jay Lane kijken voor je.
Bij eWatches.com U vindt meer dan tweehonderd Fashion Horloges Kenneth Jay Lane in een breed scala aan stijlen op Populaire Besparingen tot 60% of meer.
De Kenneth Jay Lane 2000 Series Kijken in Basic Zwart is elegant, ingetogen en de Essentie van de Smaak goed. Dit heeft een perfect gestroomlijnde eigentijdse Uurwerk Ronde zaak in Black Ion-plated Steel, gepresenteerd op een bijpassende horizontale schakelarmband. De stationaire bezel omringt de iriserende wit Moeder-van-Pearl wijzerplaat met zwarte zwaard handen en uur markers. Kenmerken omvatten nauwkeurige quartz uurwerk voor tijdwaarneming nauwkeurigheid en waterdichtheid tot 50 meter. Bekijk meer rolex replica en breitling chronospace horloges

2016年1月10日星期日

Ed Hardy Heren DR-BL Dragster Blue Stainless Steel 316L horloge

Ed Hardy Heren DR-BL Dragster Blue Stainless Steel 316L horloge Kijk Band - Maak je Observeer Stand Out Veel check out band middelen zijn toegankelijk De eenvoudige levert zijn leer-based, metaal, kunststof en textiel Elke stof heeft zijn voordelen en nadelen .. . Metalen worden veel vaker gebruikt voor horlogebandjes en meest meestal zijn ze van roestvrij metaal, titanium, geel als heel goed als wit goud. Beroemde Uurwerken Van Bulova Bekijk Enterprise De Bulova Watch Company is een mooi beschouwd model voor het genereren van beste horloges ter wereld . Ingewikkelde layouts worden geformuleerd voor mannen en vrouwen. Slechts een kan een bijna blik van deze horloges kiezen door alleen maar in te loggen op het world wide web. Een enkele misschien krijgen deze horloges online op gereduceerde kosten. Ed Hardy Mannen DR-BL Dragster Blue Stainless 316L horloge Timex View Band - Iron Gentleman Timex Iron Man view versie werd onthuld om samen te werken met de film Iron Gentleman en heeft bleek een persoon van de ideale verkopende sporen in Timex Horloges van Timex zijn beroemd om zijn goedkope prijs en robuustheid zijn. . Ed Hardy Mannen DR-BL Dragster Blue Stainless Steel 316L horloge Bekijk meer rolex en breitling bentley horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex