replica horloge

replica horloge
replica horloge

2018年7月5日星期四

Het Tudor Heritage Chrono Blue horloge is aangekomen bij Cresus!

Kent u de Monte-Carlo Chronograph referentie 7139, een historische chronograaf gelanceerd in 73 en produceerde slechts een paar jaar?
Want Tudor koos ervoor om hulde te brengen door ervoor te kiezen het in 2013 opnieuw te interpreteren, altijd met de 'chique en verfijnde resortgeest van de jaren 60 en 70, en een mediterraan accent van warmte, glamour en elegantie. achteloosheid ". Moeilijk om beter te zeggen: we begrijpen de inzet en de geest van het horloge volledig.
Tudor heritage chronograph blue cresus watches
Als alle esthetische codes die hebben bijgedragen aan de herkenning van het historische model nog steeds bestaan, heeft Tudor veel details van de moderniteit geïnjecteerd om de iconische geest van dit stuk bij te werken en het een tijdloze kracht te geven.
Tudor heritage chronograph blue cresus watches
We kunnen niet te veel aanbevelen om het snel te proberen, want het is echt mooi met zijn kast van 42 mm, de wijzerplaat een beetje crème en de vrolijke combinatie van blauw en oranje op de componenten. Het pluspunt van het horloge: de mogelijkheid om de armband te veranderen! Ja, gemonteerd op een stalen armband, wordt de Tudor Heritage verkocht met een extra armband: een oranje en blauwe nato-armband; zodat je het onder alle omstandigheden kunt dragen.
Tudor heritage chronograph blue cresus watches
Lees ons overzicht voor meer informatie over dit uurwerk; en het is hier om meer details te zien en de prachtige Tudor Heritage Chrono Vintage te proberen
Bekijk meer imitatie rolex en Rolex Sky Dweller

replica rolex

replica rolex
replica rolex