replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年2月23日星期四

Otium Gear SmartWatch beoordeling

otium-gear-1
Ik was een relatief early adopter van smartwatches; Ik eigendom van de oorspronkelijke Pebble SmartWatch voordat u een upgrade naar een Moto 360 afgelopen februari. Toegegeven, ik was aanvankelijk sceptisch over het nut ervan;Echter, mijn SmartWatch snel en naadloos geïntegreerd zichzelf in mijn dagelijkse routine. De mogelijkheid om gesprekken te ontslaan, snel reageren op sms-berichten, en ontvangen meldingen van mijn pols is ongelooflijk handig, vooral tijdens het rijden. Hoewel ik hou van mijn Moto 360, ik ben altijd op zoek naar nieuwe gadgets te proberen en sprong op de mogelijkheid om de Otium Gear SmartWatch herzien.Heeft de Otium Gear hebben wat er nodig is om me te schorten mijn Moto 360? Laten we het uitzoeken.
In de doos
Otium SmartWatch
laadstekker
USB-oplaadkabel
Scherm beschermer
Handleiding
hardware Specificaties
1.5 "TFT LCD 240 x 240 capacitief scherm
533MHz CPU
128 MB Ram
64 MB geheugen
Bluetooth 3.0
1.3 MP camera
380 mAh bettery met 80 uur stand-by levensduur van de batterij
Micro SIM-kaart ondersteuning (GSM)
Afmetingen - 1.71 "x 0.46" x 1.57 "
Gewicht - 50g
Ontwerp
Laten we eerlijk zijn, hebben de meeste SmartWatch makers worstelde met design.Hoewel er een paar smartwatches die niet springen en schreeuwen: "Ik ben een SmartWatch", de meeste steken als een zere duim. Helaas voor de Otium Gear, ik denk dat het valt in de laatste categorie.
De Otium Gear is qua ontwerp (en naam) aan de Samsung Galaxy Gear , maar niet zo strak. Het heeft een geborsteld metalen behuizing en een traditionele rubberen band met een metalen gesp.
otium-gear-5
otium-gear-4
Het lichaam van de Otium Gear bevat een microfoon, een 1,3 MP camera, en een luidspreker.
otium-gear-9
otium-gear-6
De linkerkant van het horloge bevat de kracht / waak-knop en micro-USB-poort. De micro-USB-poort wordt verborgen door een klein bevestigd aan het lichaam. Het deksel is erg strak en maakte het moeilijk om de USB-oplaadkabel in te voegen. Ik had moeite met het deksel weer, terwijl stabiliserende het horloge om de kabel in te voegen; hoewel, mensen met een slanker vingers of beter behendigheid kan dit probleem niet hebben.
Zoals ik al eerder gezegd, er is geen verbergen van het feit dat dit een SmartWatch.Ik denk dat Otium kon beter werk hebben gedaan de integratie van de camera, spreker, en uit-knop in het lichaam.
otium-gear-11
De Otium Gear was erg ongemakkelijk om te dragen. Ik heb geen horloges erg strak te dragen, maar de Otium Gear gegraven in mijn pols.
otium-gear-12
Nogmaals, ik heb niet de band erg strak te hebben; in feite was ik in staat om twee vingers tussen de riem en mijn pols past. Het probleem is dat het lichaam van de Otium Gear rondingen aan de randen waardoor het graven in mijn pols. Na enkele minuten, moest ik de riem los te maken, omdat ik ervoer pols pijn. Eens losgemaakt, was ik vrij van pijn; Echter, het horloge was losser dan ik wil, wat leidt tot overmatige beweging op mijn pols.
Bekijk meer zwitserse horloges en Panerai horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex