replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年12月18日星期一

Nieuwe informatie over Apple Watch 2

Het nieuwe slimme horloge van Apple, dat dit jaar op de markt zal verschijnen, zal een snellere processor en een grotere batterij zijn dan de Apple Watch 2.
Apple bereidt zich voor om de nieuwe iPhone- smartphone in de herfst te introduceren zoals het elk jaar is . Het enige apparaat dat wordt geadverteerd in het geval waar we op wachten, is iPhone 7 . Volgens KGI-analisten Ming-chi Kuo zal Apple Watch 2 bij de lancering dit jaar worden geïntroduceerd. Er zijn zelfs enkele mogelijke voorspellingen van de kenmerken van het apparaat.
Volgens het rapport is Apple van plan om een ​​dunnere en snellere processor te gebruiken op zijn nieuwe slimme horloge. Behalve de processor is het scherm dunner dan het vorige model. Maar zelfs met een dunnere processor en een ander scherm zullen we het apparaat zelf niet zien hinten. Omdat wordt voorspeld dat dit veld aan de batterij wordt gegeven om de levensduur van de batterij te verlengen.
Kuo gelooft ook dat Apple nieuwe sensoren zoals GPS en barometer in zijn nieuwe slimme horloge zal opnemen . Er wordt ook vermeld dat het apparaat niet zal worden geleverd met LTE- ondersteuning, maar het is erg moeilijk om een ​​slim horloge te zien met deze functie die vóór 2017 op de markt wordt gebracht. We zullen de ontwikkelingen blijven volgen met Apple Watch 2.
Bekijk meer replica design en Rolex Submariner

2017年11月19日星期日

Bekijk Casio Illuminator AQ-164WD.

Casio AQ-164WD horloge review is simpelweg verplicht om mensen te interesseren die vanwege hun werkbehoefte gedwongen worden om klassieke accessoires te dragen, maar hun hele innerlijke wereld spreekt tegen en strekt zich uit tot iets meer dynamisch, misschien zelfs een beetje sportief.


Получить консультацию по любым интересующим вопросам или сделать заказ можно по телефонам:
 8(800)333-00-53 и 8(495)922-75-08.
Casio_AQ-164WD-7A-2
Цветовая гамма в серии предельно сдержана и основана исключительно на предпочтениях представителей сильного пола. В наручных часах Casio AQ-164WD присутствуют и контрастные акценты, несомненно, привлекающие внимание и делающие практичные приборы чрезвычайно стильными.
CASIO_AQ-164WD-1A
Максимально лаконичное оформление мужских часов Касио призывает не распылять драгоценное время по пустякам и быть в некотором роде сосредоточенным на основном. Все самое необходимое из функциональных составляющих собрано в одном корпусе, что позволяет обладателю иметь оперативный доступ к важным показателям.
Модельный ряд часов Casio ProTrek AQ-164WD.
— Касио AQ-164WD-1A – модель в контрастном исполнении. Серый цвет нержавеющей стали и черный матовый оттенок циферблата прекрасно подчеркивают сложный мужской характер, где сила и мужество в приоритете, а некоторая робость и чуть романтики скрыты от посторонних взглядов.
AQ-164WD-1A
AQ-164WD-1A
Корпус и циферблат, несмотря на разницу в цвете, очень схожи по фактуре, так оба обладают немного приглушенной матовостью. С практичной стороны ношение матового аксессуара гораздо целесообразней и выглядит подобная модель достаточно эстетично на мужском запястье.
AQ-164WD-1A-2
— Casio AQ-164WD-7A – часы, обладающие мягким «характером». Данное изделие лишено резких контрастов, здесь в едином ансамбле, практически сливаясь друг с другом, выступают несколько серых оттенков. Замечательный вариант статусного аксессуара для мужчин, не желающих привлекать к себе особое внимание.
AQ-164WD-7A
Bekijk meer horloges replicas en Rolex Oyster Perpetual

2017年8月2日星期三

MY WATCH STORY: Brendan's Omega Seamaster Aqua Terra

Nota van de redacteur: Zoals ik onlangs heb opgewekt , zijn  er tijden, zoals op het openbaar vervoer, of wanneer je vrouw bevalt, zou je het instinct kunnen uitschakelen naar spothorloges. Merk ze gewoon niet op. U weet, geniet echt van de pendeling, of het moment dat je kind in de wereld komt, zonder dat je woedend (verdomd dat astigmatisme) in iemand's pols schuift en speculeert over het model van de klok, het is van zijn oorsprong. Maar het feit is, dat kan ik niet. Het bewijs? Dit horloge verhaal. Ik zal niet meer zeggen, ga gewoon over mijn vingers dat mijn vrouw deze post niet opmerkt.
Waarom deze?
Het duurde me eeuwen om te beslissen, maar dit was de beste waar voor je geld. Ik heb veel ablogtowatch gelezen. Ik heb veel lezen en onderzoek gedaan. Uiteraard had ik een budget, en het was een kwestie van wat het beste horloge ik kan krijgen voor die prijs. En dit was het.
Image1 (6)
Hoe zit het met zijn stijl?
Ik wilde niets te sportief en ik wilde iets dat ik kon weggaan van het werk. Het past bij alles. Ik kan het elke dag dragen. Ik dacht dat ik liever een met een armband zou krijgen, al heb ik nu nu een lederen band die een beetje dressier is om uit te gaan.
Image2 (1)
Gebruik je het in je lijn als pediater?
Nou, het vertelt me ​​meestal dat ik te laat ben voor iets!
image3
Dankzij Brendan voor het leveren van niet alleen een geweldig verhaal, maar ook mijn derde dochter, Neve.
Bekijk meer fake watches en Rolex Daytona

2017年6月19日星期一

How To Take Care Uw Horloge

Watch_care_header
Kijk algemeen ultrasoon reinigen, kofferdeksel en de normale functie van Tissot beweging van de batterij te behouden. Let op de interne onderdelen moeten worden vervangen kapotte onderdelen, horloge van hoge interne onderdelen zijn in overeenstemming met de specifieke prijs horloge prijs in te stellen, de duurdere meter, de onderhoudskosten hoger is, is het meestal moeten aandacht besteden aan het onderhoud van het horloge. Meestal gebruiken ze binnen de periode van ultrasone reiniging machine, mag u de achterkant van het horloge niet open, om te voorkomen dat die de normale werking van het uurwerk van stof, niet kijken naar de mottenballen in de kast, zodat de verslechtering van de olie tafel . Niet kijken op versterker, stereo, televisie, om magnetisatie te voorkomen. Langdurige opslag niet een mechanisch horloge horloge elke andere periode moet worden gelegd out.More dragen horloge recensie kunt u kijken.
Deze kleine gids voor het verzorgen van uw horloge is bedoeld om te helpen bij het beantwoorden een aantal van die vragen die misschien zijn we allemaal van tijd tot tijd, maar hebben nooit de moeite genomen om echt te weten te komen het antwoord op. Bepaalde aspecten van het horloge onderhoud veroorzaken veel ruzie tussen horloge buffs en nog veel vrolijkheid om toeschouwers op dergelijke argumenten. Veel mensen zijn van die oude gezegde - als het niet wordt buste, kies dan niet repareren.
Ik moet toegeven dat ik gebruikt om hetzelfde te zijn als het gaat om auto's; Ik was niet echt last als ik de olie veranderd, niet echt zorgen over laat de motor warm maar een beetje in de diepten van de winter voordat opstijgen in volle vacht en gaf nooit de meest afgelegen gedacht om daadwerkelijk houden van de bits ik kon zien schoon. Oh, en als voor het laten sommige garage rip me off voor de volledige diensten en dergelijke, nou ja ... niet aan de orde. Dit alles was prima, geen probleem zelfs als de motor was een beetje rokerig, geen probleem tot op een dag iets genaamd de cam riem knapte - whoops! Dat bleek erg duur en goed, het moet echt zijn veranderd over 30.000 mijl voor de grote handomdraai. Dus, voorzien zijn van bovengenoemde in het achterhoofd, zonder meer laten we eens kijken hoe we het leven van onze pols metgezellen zouden kunnen verlengen!

Bekijk meer horloge replicas en Rolex Masterpiece

2017年4月18日星期二

Audemars Piguet Royal Oak Concept Supersonnerie At The 2016 SIHH


Audemars Piguet Royal Oak Concept Supersonnerie At The 2016 SIHH
We kregen een vleugje van deze ongelooflijke uurwerk vroeg in 2015, maar het concept was niet helemaal klaar voor Audemars Piguet in te voeren in een uurwerk klaargemaakt voor de detailhandel. Toch was het nog steeds het gesprek van de 2015 SIHH toen het nog steeds wel de RD # 1.
En het bleef het gesprek van de beurs op de 2016 SIHH: de Supersonnerie, als het merk terecht nu noemt, is de luidste herhalen polshorloge die ik ooit heb gehoord. En - dit is absoluut ongelooflijk - het wordt harder als je het op je pols.Bekijk meer <a href="http://www.replikhorloges.nl/" title="replica rolex,rolex replica,replica horloges">Rolex horloges</a> en <a href="http://www.replikhorloges.nl/rolex-air-king-horloges-c-1" title="replica rolex,rolex replica,replica horloges">Rolex Air King</a>

2017年4月17日星期一

Nieuwe Lange 31 in roze goud

Deze veel macht ruimte inneemt, waardoor de Lange 31 beweging zo groot als sommige horloges: 37,3 millimeter in diameter en 9,6 millimeter dik. Dit bood uitdagingen voor ontwerpers Lange's. Bijvoorbeeld, op de wijzerplaat alleen, de ontwerpers beschouwd als meer dan 70 versies meer dan 2 jaar. Kleine details, zoals of de indexen een fractie van een millimeter langer of korter moet zijn, werden beschouwd. Op het einde, de ontwerpers bereikte de klassieke, tijdloze Lange look.
De Lange 31 in roze goud te koop voor $ 114.000. Zoek het om te beginnen aankomen bij retailers in november.
Volledige technische specificaties verschijnen onder de beelden.
Lange 31 in roze goud
Lange 31 verkeer
Bekijk meer imitatie rolex en Rolex Sky Dweller

2017年3月30日星期四

2010 Baselworld Ulysse Nardin El Toro

4529401128_f7c146735b_b.jpg
Ulysse Nardin introduceerde de El Toro uurwerk op Baselworld 2010 vorige maand. De “Moonstruck” stijl case komt diameter 43 mm, in goud of platina. Inside, is legendarisch eeuwigdurende kalender beweging VN, het automatische kaliber UN-32. Dit interne COSC gecertificeerde chronometer beweging heeft 34 juwelen, een wit goud rotor en 45 uur gangreserve. De bezel en drukknoppen zijn zwart keramiek. El Toro heeft een exclusieve fast-action tijdzone systeem permanente indicatie van de oorspronkelijke tijd, voorwaartse en achterwaartse verstelling van de datumindicatoren en synchroonverstelling van deze elementen met de wijzer.
ulysse-nardin-el-toro.jpeg
Ulysse-Nardin-El-Toro-2-basel-2010.jpg
ulysse-nardin-el-toro-2.jpeg
Functies zijn uren, minuten, seconden, tweede tijdzone, eeuwigdurende kalender, grote datum, dag, maand en jaar. Een anti-reflectie saffierglas wordt gebruikt op de voor- en achterkant. Waterdicht is 100 meter. Het bandje komt in rubber of leer met titanium / keramiek vouwsluiting, of krokodil met rode goud of platina vouwsluiting. Beperkt tot 500 stuks wereldwijd.
Retail is $ 50.000 +
Bron: Ulysse Nardin

Devon-Tread1.jpg
Voor het horloge liefhebber met een passie voor innovatie en vindingrijkheid, de nieuwe must-have uurwerk is de Tread 1 . Dit technisch meesterwerk, het debuut horloge van de nieuwe lijn van uurwerken uit Devon , is een groot, vet, sexy verklaring van onafhankelijkheid ten opzichte van de status quo.
unieke functionaliteit van de Tread 1's opnieuw uit het horloge, dat zich uitstrekt tot ver buiten de grenzen van de traditionele uurwerken. De beweging van het loopvlak 1 is een fascinerende weergave gepatenteerde verweven tijdsysteem riemen Devon. Deze reeks banden expressie uren en minuten in veeleisende beweging, terwijl de indicator seconden uitgevoerd in continue beweging. Temporele nauwkeurigheid stelt een eigen optisch herkenningssysteem controleert elke bandpositie allen tijde.
De slanke, vet Tread 1 heeft een unieke esthetische tegenstelling tot alle andere uurwerk. Ontwerp inspiratie voor dit luxe horloge kwam uit industriële transportbanden en motorfietsen.
Devon-bedrijfsleven1-exploded.jpg
Vier uiterst compacte microstap motoren, gevoed door een oplaadbare lithium polymer cel die loopt tot twee weken op een enkele lading, drijven de beweging van de vier banden met efficiëntie, veeleisende kracht en standvastig nauwkeurigheid. De gordels worden bevestigd op een centraal chassis, waardoor voor de perfecte goedkeuring van de bewegende delen en creëert ook de illusie dat de onderdelen drijven in de behuizing. Vezelversterkte glas nylon maakt banden die slechts 2 / 1,000 inch dik maar sterk en stabiel genoeg is om continue nauwkeurigheid te garanderen.
Het ontwerp van het loopvlak 1 testte de grenzen van de huidige horlogemakers, zodat Devon ging op een gangbare ervaring met Optimalisatie van de techniek, natuurkunde en zelfs de zwaartekracht. Devon wierf een Californische aerospace engineering bedrijf te helpen ontwikkelen van de ingewikkelde technologie die nodig is om de revolutionaire beweging van het loopvlak 1. Zoals Devon oprichter Scott Devon zegt te ondersteunen, “In de lucht- en ruimtevaartindustrie, mensen gaan elke dag werken om het onmogelijke gebeuren.” werken met in Californië gevestigde talent ook synchroniseert met andere mandaat Devon's: “Onze uurwerken zal volledig worden ontwikkeld en geproduceerd in de Verenigde Staten met het oog op het unieke karakter van de Amerikaanse droom te vangen” om deze visie te verwoorden en de lancering van het merk, Devon riep de deskundigheid van Peter Arnell wereldberoemde multidisciplinaire merk- en productnamen uitvinding stevig Arnell merkidentiteit en communicatie te overzien. Als voorzitter van Arnell, Peter Arnell speerpunt strategische merk planning en gedachten, inclusief logo ontwerp, digitaal huisstijl, website, brochure en onderpand design.
Of het nu gaat op een auto, motor of horloge, uitdaging Scott Devon aan zijn design team is zowel eenvoudig en ontmoedigend: “We streven naar een ontwerp dat de categorie herdefinieert creëren. We overleggen met experts in verschillende velden om nieuwe innovaties te bouwen en te houden grenzen verleggen.”Hij eist dat zijn team van kunstenaars, uitvinders en ontwerpers werken samen om technologische doorbraken en fris, modern, nooit gezien-het-voor te leveren ontwerpen.
Dit alles draagt ​​bij tot hoofd-draait esthetiek. Met Tread 1, Devon stelt onmiddellijk een toonaangevende visie en een uitstekende beheersing van de kunst van horloge design. Deze must-have uurwerk is een essentiële aanvulling op elke serieuze horloge collectie. baanbrekend ontwerp van de Tread 1's verhoogt hoge verwachtingen en anticipatie voor toekomstige luxe producten uit Devon.
Retail $ 15.000
Bekijk meer imitatie rolex en Rolex Sky Dweller

2017年2月23日星期四

Otium Gear SmartWatch beoordeling

otium-gear-1
Ik was een relatief early adopter van smartwatches; Ik eigendom van de oorspronkelijke Pebble SmartWatch voordat u een upgrade naar een Moto 360 afgelopen februari. Toegegeven, ik was aanvankelijk sceptisch over het nut ervan;Echter, mijn SmartWatch snel en naadloos geïntegreerd zichzelf in mijn dagelijkse routine. De mogelijkheid om gesprekken te ontslaan, snel reageren op sms-berichten, en ontvangen meldingen van mijn pols is ongelooflijk handig, vooral tijdens het rijden. Hoewel ik hou van mijn Moto 360, ik ben altijd op zoek naar nieuwe gadgets te proberen en sprong op de mogelijkheid om de Otium Gear SmartWatch herzien.Heeft de Otium Gear hebben wat er nodig is om me te schorten mijn Moto 360? Laten we het uitzoeken.
In de doos
Otium SmartWatch
laadstekker
USB-oplaadkabel
Scherm beschermer
Handleiding
hardware Specificaties
1.5 "TFT LCD 240 x 240 capacitief scherm
533MHz CPU
128 MB Ram
64 MB geheugen
Bluetooth 3.0
1.3 MP camera
380 mAh bettery met 80 uur stand-by levensduur van de batterij
Micro SIM-kaart ondersteuning (GSM)
Afmetingen - 1.71 "x 0.46" x 1.57 "
Gewicht - 50g
Ontwerp
Laten we eerlijk zijn, hebben de meeste SmartWatch makers worstelde met design.Hoewel er een paar smartwatches die niet springen en schreeuwen: "Ik ben een SmartWatch", de meeste steken als een zere duim. Helaas voor de Otium Gear, ik denk dat het valt in de laatste categorie.
De Otium Gear is qua ontwerp (en naam) aan de Samsung Galaxy Gear , maar niet zo strak. Het heeft een geborsteld metalen behuizing en een traditionele rubberen band met een metalen gesp.
otium-gear-5
otium-gear-4
Het lichaam van de Otium Gear bevat een microfoon, een 1,3 MP camera, en een luidspreker.
otium-gear-9
otium-gear-6
De linkerkant van het horloge bevat de kracht / waak-knop en micro-USB-poort. De micro-USB-poort wordt verborgen door een klein bevestigd aan het lichaam. Het deksel is erg strak en maakte het moeilijk om de USB-oplaadkabel in te voegen. Ik had moeite met het deksel weer, terwijl stabiliserende het horloge om de kabel in te voegen; hoewel, mensen met een slanker vingers of beter behendigheid kan dit probleem niet hebben.
Zoals ik al eerder gezegd, er is geen verbergen van het feit dat dit een SmartWatch.Ik denk dat Otium kon beter werk hebben gedaan de integratie van de camera, spreker, en uit-knop in het lichaam.
otium-gear-11
De Otium Gear was erg ongemakkelijk om te dragen. Ik heb geen horloges erg strak te dragen, maar de Otium Gear gegraven in mijn pols.
otium-gear-12
Nogmaals, ik heb niet de band erg strak te hebben; in feite was ik in staat om twee vingers tussen de riem en mijn pols past. Het probleem is dat het lichaam van de Otium Gear rondingen aan de randen waardoor het graven in mijn pols. Na enkele minuten, moest ik de riem los te maken, omdat ik ervoer pols pijn. Eens losgemaakt, was ik vrij van pijn; Echter, het horloge was losser dan ik wil, wat leidt tot overmatige beweging op mijn pols.
Bekijk meer zwitserse horloges en Panerai horloges

2017年1月6日星期五

Arnold & Son achtdaagse Royal Navy, A Tribute to Century British chronometers (Bijgewerkt met prijzen)

Arnold & Son, de Zwitserse horloge- productie met de Britse erfgoed, een eerbetoon aan de marine chronometers maakte in de 18de eeuw door brand naamgenoot John Arnold en zijn zoon met de nieuwe Arnold & Son achtdaagse Royal Navy, de lancering op Baselworld 2016. Het horloge , verkrijgbaar in drie referenties, is voorzien van een nieuwe beweging met een acht dagen (192 uur) gangreserve.
Arnold & Son achtdaagse Royal Navy - blauw - hoek
De handleiding wind beweging in de Arnold & Son achtdaagse Royal Navy, Caliber A & S1016, is de 18e in de laatste vijf jaar dat het merk is ontwikkeld en ontworpen in eigen huis. Samengesteld uit 242 onderdelen, waaronder 33 juwelen, is het uitgerust met een zeer efficiënte tweeling vat op de lange gangreserve, die op de wijzerplaat wordt getoond op 12 uur op te slaan, samen met een datumaanduiding en een outsized kleine seconde display op 6 uur. Deze laatste functie echo's die op de marine chronometers gemaakt terug in de 18e eeuw hoogtijdagen Britse uurwerken, toen uurwerken een cruciale rol gespeeld in de nautische navigatie en Arnold & Son waren de leveranciers van keuze om de Britse Royal Navy.
Arnold & Son achtdaagse Royal Navy - Blauw - front
Caliber A & S1016 beschikt ook over de zorgvuldige afwerking dat Arnold & Son's moderne stromingen heeft gekenmerkt, met palladium behandeld nikkel zilver delen, skelet en afgeschuinde bruggen met gepolijste randen, eenCôtes de Genève rayonnantes motief op de plaat en bruggen, fijne ronde graining op de wielen , geblauwde schroeven met gepolijst en afgeschuinde randen, en massief 18k goud chatons voor de belangrijkste juwelen. Het heeft een snelle saldo frequentie van 21.600 VPH.
Arnold & Son achtdaagse Royal Navy - blauw - terug
Indien het horloge is 43 mm in diameter en slechts 10,7 mm dik. Gemaakt van roestvrij staal, het heeft een elegant gebogen, stapte design met een behuizing die versmalt van boven naar beneden; het breedste gedeelte verankert de extra grote, gebogen, niet-reflecterende saffier kristal op de wijzerplaat, terwijl de laagste gedeelte versmalt voor een goede pasvorm op de pols. De gesatineerd inserts in de oren kan worden gedemonteerd tijdens het onderhoud en opnieuw ontsmet. Het venster saffier caseback biedt uitzicht op de beweging en heeft een niet-reflecterend behandeling.
Arnold & Son achtdaagse Royal Navy - zilver - front
De Arnold & Son achtdaagse Royal Navy heeft een guilloché dial - een stijl die op het merk HM Perpetual Moon uurwerk - verkrijgbaar in drie kleuren, royal blue, zilvergrijs en zwart antraciet, elk met de datum schijf in een bijpassende kleur. Elke versie kost $ 12.950 en wordt aangeboden op een met de hand gestikt, leeftijd kalfslederen band in blauw, zwart of bruin.
Arnold & Son achtdaagse Royal Navy - zwart - front
bekijk meer horloges replica en replica Rolex Milgauss

replica rolex

replica rolex
replica rolex