replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月25日星期日

New York Timers: The Collection New Hamilton Broadway

De musical "Hamilton" is de grootste trekken op Broadway deze dagen, en als serendipiteit zou hebben, is de nieuwste uurwerk collectie van Hamilton Watch Co. (geen relatie tot het spel of de historische onderwerp) genaamd Broadway. Bestaande uit drie modellen met drie verschillende bewegingen, de collectie trekt zijn ontwerp inspireren door de skyline van New York City en de straten van zijn beroemde Theater District.
Hamilton Broadway Automatisch Day-Date - Strap - liggende
Hamilton Broadway Automatisch Day-Date op lederen band
The Hamilton Broadway horloges zijn, zegt het bedrijf, een knipoog naar Amerikaanse roots van het merk Hamilton en ontleent zijn naam aan de eerste reeks van Hamilton zakhorloges, genaamd Broadway Limited, uitgebracht in de jaren 1890. De drie horloges die inluiden in de nieuwe collectie zijn een Day-Date in een 40-mm geval met een quartz uurwerk en twee modellen met automatische mechanische bewegingen: a Day-Date in een 42-mm case en een chronograaf in een 43-mm geval.
De cases zijn van staal, terwijl de wijzerplaten hebben allemaal een strak patroon ontworpen rond verticale lijnen die bedoeld zijn om de straten loopt tussen de wolkenkrabbers aan de beroemde rooster van Manhattan te roepen.Alle horloges hebben antracietgrijs binnenste ringen die asfalt lanen van de stad echo. De wolkenkrabber motief vindt ook zijn weg naar de vorm van de uren en minuten handen, terwijl een andere prominente verticale lijn verschijnt als een reliëf richel in het midden van de gestikte lederen riemen. Elk horloge heeft een rood-getipte centrale secondewijzer met een subtiel contrast met de grijze en zilveren tinten biedt. De zaken hebben twee facetten lugs, met gepolijst en satijn afwerking en diamant gepolijst randen.
Hamilton Broadway Quartz Day-Date - strap
Hamilton Broadway Quartz Day-Date op lederen band
Hamilton Broadway Automatisch Day-Date - strapbracelet_1000
Hamilton Broadway Automatisch Day-Date op stalen armband
The Hamilton Broadway Dag Datum Quartz heeft een dag en datum weer in een dual venster op 3 uur, terwijl de Auto Dag Datum (die H30 automatische kaliber Hamilton bevat met een 80-uur gangreserve) heeft een meer onconventionele display met de dag en de datum gestapeld op 6:00. De Broadway Auto Chrono is uitgerust met Caliber H-21, die levert 60 uur gangreserve en is voorzien van een chronograaf met een 30-minuten teller op 12 uur, 12-uurs teller op 6 uur, kleine seconde op 9 o 'klok en dag-datumaanduiding bij 03:00. De chronograaf ook sport een tachymeter schaal op de bezel.
Hamilton Broadway Auto Chrono - Strap
Hamilton Broadway Auto Chrono op lederen band
Hamilton Broadway Auto Chrono - bracelet
Hamilton Broadway Auto Chrono op stalen armband
Alle Hamilton Broadway horloges hebben uur indices, saffier kristallen met niet-reflecterende coating en Super-LumiNova toegepast op de handen. Elk model is beschikbaar in een zwarte leren riem of op een stalen armband met stalen drie-vouwsluiting. De prijzen zijn $ 595 (op band) en $ 645 (op armband) voor de Quartz Day-Date; $ 995 (strap) en $ 1045 (armband) voor de Auto Dag Datum; en $ 1895 (strap) en $ 1945 (armband) voor de Auto Chrono.
bekijk meer horloge replica en replica Rolex Masterpiece II

2016年12月13日星期二

UNIMATIC Modello Uno U1-B LE geborsteld staal

UNIMATIC Horloges van Italië hebben twee nieuwe speciale edities van hun debuut duiker vrijgegeven, de Modello Uno in een gelimiteerde serie van 240 stuks -

waarvan 200 stuks zijn in geborsteld staal geprijsd € 450 + BTW. De horloges zal het schip uit de 1 oktober 2016.



We hebben het gezien Modello Uno voor, het is echt een leuk uitziende duiker - het is heel eenvoudig, maar met een aantal oude school referenties - maar er is niets overdreven afgeleide over.

De U1-B heeft ook een aantal echt aantrekkelijk design features, sommige geleend zoals het serienummer graveren in tussen zijn oren en de steriele bezel dat Blancpain's Fifty Fathoms 3H herinnert uit de jaren 1970.



Ik hou echt van de hier getoonde eenvoud, het is een beproefde route bij het ontwerpen van een duikhorloge en in vele opzichten is de enige manier om dat klassieke / tijdloze look die we allemaal van houden bereiken.

Dus hoe zit het werkelijke horloge? De U1-B is Made in Italy en beschikt over een solide 316 geborsteld roestvrij stalen kast met: een 2mm Screwdown achterkant van de behuizing en -



een 8mm kroon samen met een hoge kwaliteit pakkingen waardoor een individueel getest waterdichtheid tot 300 meter. De achterkant van de behuizing is voorzien van Unimatic handtekening herleidingstabel graveren.

Verdere kenmerken zijn divers: een hoogst leesbare zwarte wijzerplaat met maxi markers in oude Radium gekleurde Superluminova, een dubbel-koepelvormige ontspiegeld saffier kristal en -



een unidirectionele rotatie duikers bezel met munt-randen en een zwarte aluminium insert sans dive-tijdschaal, maar met een enkele bijpassende Radium gekleurde 12hr parel.

Het vermogen komt uit een SEIKO NH35A automatisch mechanisch uurwerk afgestemd op 21600bph met 41hrs gangreserve en een hacking secondewijzer. bekijk meer replicas horloges en replica Rolex Sea Dweller

2016年12月6日星期二

Polshorloge fotografie strobist stijl

Ik heb het nemen van foto's van horloges voor een tijdje. Meestal om foto's op wacht boards, zoals posten paneristi.com en timezone.com . Ik was een paar maanden geleden ingevoerd om los van de camera flitsfotografie door een collega Nederlandse Panerai en fotografie liefhebber en ik denk dat ik heb geen horloge foto genomen zonder gebruik te maken van deze techniek sinds die tijd.

De website strobist.com is gewijd aan het nemen van foto's met kleine flitsers. Ik heb opgepikt veel van de dingen die ik daar te doen. Hun site gaat over off-camera flash fotografie in het algemeen, niet over het horloge fotografie in het bijzonder. Maar, er zijn een paar interessante berichten over dat onderwerp ook.

Ik heb ontdekt dat een van de grootste voordelen van het gebruik van de flitser voor polshorloge fotografie is dat de witbalans altijd plek aan. Om een ​​of andere reden heb ik nooit leek om het goed voor te krijgen en ik had altijd om de witbalans in Photoshop Camera Raw tweaken.

Neem een kijkje op deze als je wilt om op te springen om een voorbeeld met een verlichting setup diagram.

Nikon SU-800


In feite de techniek is eenvoudig. Je moet een bepaalde vorm van triggering voor uw flitsers en er zijn vele opties voor dat. Ik persoonlijk een Nikon SU-800 te gebruiken op de flitsschoen van mijn camera op mijn flitsen schieten door middel van infrarood signalen. De SU-800 is een grote kleine gadget dat een groot voordeel ten opzichte van het gebruik van andere middelen van draadloze triggering heeft: de flitsers (mits deze Nikon gemaakt) te communiceren met meetsysteem van uw camera. Nikon noemt dit CLS, wat staat voor Creative Lighting System. Er is veel informatie beschikbaar over CLS op Google .

U kunt 3 verschillende flitsers uit het toestel te bedienen zonder dat een van uw flitsers aan tijdens een shoot. Er is een grote handleiding over hoe u uw SU-800 te gebruiken op strobist.com. Website Ken Rockwell's heeft ook een goede handleiding over dit onderwerp.

Een voorbeeld

Off-flitser biedt veel meer creatieve mogelijkheden ook. De resultaten kijk maar professioneler en meer driedimensionaal. Neem een ​​kijkje op de foto hieronder. Om dit effect te bereiken, plaatste ik het horloge (mijn PAM127) op een vel goudkleurige glanzende kunst papier. Er is een glas wijn op de rechterkant en iets achter van het horloge en ik vuurde een van mijn flitsers door dat glas naar de verlichting effect op de achtergrond te maken. Een tweede flits is gepositioneerd aan de linkerzijde van de camera detail in de band te brengen en een derde flash was aan de rechterzijde van de camera te benadrukken de zijkanten van het koepelvormige kristal van het horloge.


© 2009 M.Wilmsen

camera-instellingen

Ik altijd mijn camera (een Nikon D700) naar handleiding en ik begin met het selecteren van een opening die me in staat stelt om het resultaat ben ik na een bepaalde foto te krijgen. In principe komt het neer op een kleine opening (f16 of kleiner) voor meer diepte van het veld of een groot diafragma om de achtergrond te gooien onscherp. Natuurlijk is de werkelijke diafragma-instelling dat je ook nodig hebt, hangt af van andere factoren, bijvoorbeeld de afstand tussen het onderwerp en de lens. Ik heb ontdekt dat de sluitertijd eigenlijk niet zo veel uit bij het fotograferen van een stilstaand object met off-camera flitser. Ik gebruik een langere sluitertijd als ik ben met behulp van een kleine opening of wanneer ik wil meer van de achtergrond te laten zien, meestal 1 / 30ste. Met een groter diafragma soms ga ik tot 1 / 125ste. Pas ik ook de output van mijn flitsen afhankelijk van de diafragma-instellingen die ik gebruik. Met een klein diafragma moet u het vermogen te verhogen. Het is echt niet zo ingewikkeld.

Het spreekt vanzelf dat ik gebruik maken van een statief. Ik gebruik mijn 105mm VR het grootste deel van de tijd voor mijn horloge foto's. U moet uitschakelen van de VR-functie op deze lens als je het gebruikt op een statief. Iets wat ik moest vinden op de harde manier ...

De onderstaande slideshow heeft beelden die ik op flickr.com heeft opgeslagen. Al deze polshorloge foto's werden genomen met behulp van de in dit bericht beschreven techniek. bekijk meer Zwitserse replica en replica Rolex Sky Dweller

replica rolex

replica rolex
replica rolex