replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年4月25日星期一

Nicholas Tse Wordt Oris Ambassador

Nicholas Tse Wordt Oris Ambassador.

Op 8 oktober 2011 Oris officieel aangekondigd gerenommeerde Hong Kong zanger, acteur en ondernemer Niclolas Tse als hun nieuwste ambassadeur. Nicholas is een enorme Oris liefhebber en werd speciaal uitgenodigd om de Oris Artix horloge collectie vertegenwoordigt

Gedurende zijn carrière als zanger, acteur, componist, regisseur en ondernemer, heeft Nicholas Tse zichzelf en zijn werk op een hoger niveau gehouden. Meer dan de spanwijdte van zijn carrière Nicholas blijk gegeven van een bereidheid om geconfronteerd met de harde uitdagingen het hoofd op. Hij heeft een harde arbeidsethos, passie en zelfvertrouwen. hoge normen Nicholas's passen perfect bij de Oris filosofie en daardoor de cohesie in waarden Oris koos Nicholas naar hun nieuwe ambassadeur zijn.

Ulrich W. Herzog, Oris Executive Chairman verklaarde dat "Met veel aandacht hebben we ervoor gekozen Nicholas Tse om ORIS vertegenwoordigen. Hij deelt dezelfde filosofie en waarden met ons in het behoud van de hoogste professionele normen werk door zijn carrière ... hij demonstreerde zijn hoog werktempo waarden bij het invullen van de TV Commercial en fotoshoot. Hij past bij ons bedrijf missie perfect: "echte horloges voor echte mensen ''.

Nicholas Tse gereageerd op de verklaring van Herzog's door uit te leggen dat "Met de ORIS slogan" echte horloges voor echte mensen ", IOris Artix Watch Collectie.

meteen voelde de samenhang met mijn eigen persoonlijkheid en uitzicht. Gedurende het hele proces van het creëren van de advertentiecampagne visuals en tv-commercial, was ik nog verder verzekerd hiervan en van wat een kostbare samenwerkende kans dit zou zijn! Ik kijk uit naar een welvarende doorbraak voor zowel ORIS en mijzelf. "

De Oris Artix horloge collectie die Nicholas Tse vertegenwoordigt displays aantal van de bovengenoemde in hun klassiek design kenmerken vermeld en de technische aspecten van elke complicatie. Oris uitgerust de Artix horloge collectie met een aantal unieke complicaties, met inbegrip van een Moonphase, een chronograaf en een automatische ontbinding datum.

Oris bouwde de Artix collectie van de beste materialen, met inbegrip van roestvrij staal, leer en krasbestendig saffierglas. Elk horloge sport een grote ronde wijzerplaat in zwart of wit met lichtgevende wijzers, sub wijzerplaten, indices en kalenders. De randen en cases komen in roestvrij staal, terwijl de armbanden zijn verkrijgbaar in roestvrij staal of zwart / bruin leer.

Elke Oris Artix designer horloge is ook uitgerust met een waterafstotende functie tot 328 voet en een gangreserve met een energie-opslag capaciteit van 38-45 uur. Deze elegante herenhorloges sluiten goed aan hoge normen Nicholas Tse en de Oris filosofie van "echte horloges voor echte mensen."

Bekijk meer replica Rolex horloges en bell & ross tonneau br02 model horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex