replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年3月12日星期六

Onafhankelijke Horlogemaker Richard Mille Crafts Movement een enkel voor vrouwen in de RM07-01



Deze versie van hte RM07-01 is vervaardigd in het wit AZT keramiek.

Er is een hele sub-sectie van de horloge-industrie die vaak over het hoofd gezien door het grote publiek: de onafhankelijke horloge makers. Voor degenen die op de hoogte over horloges - deze sekte biedt enkele van de meest spannende en ambitieuze uurwerken dankzij hun vermogen om te denken buiten de doos, om sloot bureaucratische rompslomp die hen vertraagt ​​in te duwen creativiteit naar voren, en hun passie te benutten. Het algemeen zijn deze horlogemakers zijn meer ontvankelijk voor nieuwe technologie, materialen en concepten.


De RM07-01 Ceramique herbergt het kaliber CRMA2 - een zeer skeletonized automatisch uurwerk speciaal voor dit uurwerk

Eén van de pioniers in de wereld van onafhankelijke horlogemerken is Richard Mille , eigenaar van het merk dat zijn naam draagt. Sinds de oprichting van het merk, is Mille het creëren van uurwerken die op het snijvlak van de horloge dapperheid - leidt de weg naar nieuwe materialen en driedimensionale uurwerken. Hij heeft ons versteld staan ​​met horloges die celebrity-status van sport-sterren als Bubba Watson dragen terwijl ze spelen.


Het horloge is voorzien van een nieuwe kroon systeem om het in staat om op te staan ​​om de ontberingen van slijtage te maken.

Dit jaar, hoewel, Mille richt zich sterk op het creëren voor vrouwen, en aan de SIHH in januari onthulde de avant-garde RM07-01 Ceramique - die zal worden het maken van zijn weg naar de winkels gelijk over nu. Vervaardigd in de zeer geavanceerde ATZ wit keramiek, is het horloge aangedreven door de in-house ontworpen kaliber CRMA2 - een zeer skeletonized automatisch uurwerk speciaal voor dit uurwerk. Het beschikt over een basisplaat en titanium bruggen gemaakt van groep 5 titanium en een 18-karaats rose goud rotor met variabele geometrie. Dit betekent dat de rotor in staat is de rotatiesnelheid aan te passen aan de activiteit van de drager. Het horloge beschikt ook over een nieuwe gepatenteerde kroon constructie die maakt het onmogelijk om los te maken of breken. De krachtige architectuur van de tonneau gevormde zaak en de high-tech keramisch materiaal wordt gecompenseerd met een wijzerplaat met een diamant-set center. In aanvulling op wit ATZ keramiek, is het horloge ook aangeboden in een chocoladebruine TZP keramiek.


Bekijk meer Replica horloges Zwitserse en horloges tag heuer link

2016年3月11日星期五

De invoering van de nieuwe Glashütte Original Sixties Iconic Collection in dramatische kleuren

Hulde aan een unieke levensstijl van vandaag - geïnspireerd door het verleden - Glashütte Original introduceert indrukwekkende nieuwe modellen om de Sixties Iconic Collection. De horloges zijn geïnspireerd door de originele 1960's ontwerpen. In Oost-Duitsland op het moment, de Duitse Democratische Republiek staatsbedrijf VEB Glashütter Uhrenbetriebe lanceerde de Spezimatic polshorloge dat was een van de beroemdste creaties van het bedrijf. Eerst onthuld in 1964, de serie, uitgerust met automatische Calibers 74 of 75, en gemaakt van 1964 tot 1979 getuige van een grote diversiteit aan modellen die werd al snel de stijl iconen van hun tijd. De nieuwe horloges, geïnspireerd door de originele 1960 ontwerpen worden aangeboden in vijf kleurrijke wijzerplaat opties die weerspiegelen de kunst, muziek en design geest van de ... Bekijk meer Replica horloges Zwitserse en patek philippe golden ellipse horloges

2016年3月6日星期日

Seiko 5 - duidelijkste van de vlaktes

Om eerlijk toegeven, Seiko 5 ​​automaten waren nooit mijn kopje thee tot mijn tweede baan; dat soort van het bereiken van uw 30-s feel die plotseling opent je ogen in de richting van verborgen schoonheden en je ziel naar de komende 30 jaar van passieve, semi-sluimerende agressie ... .anyway, het is gewoon dat ene Sobers naar beneden en verzamelt de rust te zoeken en ontdekken. Dit is wanneer je over de Seiko 5 ​​heruitgave van de originele jaren 1960 vintage Seiko horloges kom je voorbij. Het is looks passen in zomaar ergens.
Onder persoonlijke favorieten, het is de Limited Edition Seiko 5 ​​Sports die opkomt eerste.Maar dit is niet het soort om te worden gedragen 24/7 maar het is bedoeld om te worden gebruikt als dat - door middel van stof, zweet, hitte en de regen. Toch, je voelt dat je het doet onrecht, tenzij u op zijn minst fatsoenlijk gekleed.Bekijk meer rolex en breitling bentley horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex