replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年2月13日星期六

Gewoon schitterend - Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition Gyrotourbillon 3 Jubilee

Een meesterwerk, een vergadering, een triomf - voor de 180ste verjaardag, de Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition Gyrotourbillon 3 Jubilee completeert het merk "Tribute to Antoine LeCoultre" krijgen van iets dat typisch neemt styling inspiratie uit zakhorloges in de jaren 1800, maar met een ingenieus functies - dat is in wezen een prachtig.

Dus, welke eerst te bewonderen - het bedrijf nieuwe truc functies, het panorama van zacht overlappende tekenen of zelfs de fijne hands-afgewerkte kleinigheden? Zijn bewonderenswaardig, zijn verdienstelijk.

Ten eerste, de dwingende schouwspel in het Gyrotourbillon, eerder gezien - hoewel niet vergelijkbaar met deze. Dit horloge is voorzien van een vliegende tourbillon geblauwde goud evenwicht sferisch geschapen balans-veer. Het is innovational, het is inventief - twee rijtuigen, 100 delen samen met een volledige gewicht van binnen gram, dat is de schepping zou worden bereikt niet alleen vanwege de mogelijkheden van mensen die betrokken zijn, maar bovendien met behulp van een aantal volledig modern bewerkingscentrum hardware.

Uiteraard dit soort micro-mechanische vraag warrants en kan onder meer een passende opening waardoor het zou kunnen worden ogled op. Maar - erboven er is meer - elke dag of avond indicator, een fantastisch geproportioneerd enkele uren en minuten kies een ander nieuw, een onmiddellijke-jump digitale chronograaf, komt voor het eerst in de Grande Complication kijken - dat wordt bediend met een zeer traditionele single push- piece - briljant.

De Gyrotourbillon 3 heeft een uitstekende afwerking, de opaline verzilverd enkele uren en minuten wijzerplaat blijft ingericht met nieuwe Dauphine handen, de dag of 's avonds indicator is zeker een component hands-hit en een deel toegepast resplendant blauw aan de nachtelijke hemel te vertegenwoordigen, de functies chronograaf wijzerplaat een zonnestraal rhodium-plated afwerking samen met de mainplate blijft handmatig gehamerd, waardoor perfecte synchroniciteit van de traditionele verschijning bij gebruik van de cutting-edge is volbracht.

De Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition Gyrotourbillon 3 Jubilee zou een unieke van 75 stuks gepresenteerd in de 43,5 mm extra-wit platina geval.



Bekijk meer replica Rolex horloges en bell & ross tonneau br02 model horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex